خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بنیاد مهدویت در مازندران فاقد ساختمان است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 10 بهمن 1398 - 10:21
ساری - مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود در استان مازندران گفت:هنوز ساختمان بنیاد مهدویت در استان تهیه نشده است و برای تهیه آن باید برنامه ریزی کرد.
ساختمان،بنياد،مهدويت،ساري،الاسلام،حجت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدرضا نصوری صبح پنجشنبه در نشست بنیاد مهدویت استان با اظهار اینکه، در حال حاضر ما دنبال معروف‌ها هستیم، گفت: شاید نتوانیم جلوی برخی منکرها را بگیرم ولی می‌توانیم معروف‌ها را در جامعه ترویج دهیم.
وی با اشاره به مشکلات فراروی بنیاد مهدویت، نداشتن ساختمان مناسب را از جمله مسائل بیان کرد و گفت: هنوز مشکل ساختمان این بنیاد رفع نشده است و با صحبت‌هایی که صورت گرفت بنا شد تا شهرداری و شورای ساری در این زمینه به ما کمک کنند ولی با توجه به تغییرات در شهرداری ساری و همچنین تغییرات نماینده محترم ولی فقیه هیچکدام از مشکلات حل نشده است.
وی با اظهار اینکه تا سال ۱۳۹۷ با نذورات مردم همه بدهی‌ها پرداخت شد اما بدهی‌های سال جاری همچنان باقی مانده است، گفت: برخی خیرین در شهرهای دیگر زمین یا ساختمان در اختیار گذاشتند اما در ساری باید ساختمان مناسب تهیه کنیم.
حجت الاسلام ناصر شکریان مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران نیز گفت: متأسفانه از مظلومیت بنیاد مهدویت است است که ساختمان مناسبی ندارد و باید برای تأمین آن برنامه ریزی شود.