خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

4 پروژه آموزشی فرهنگی با اعتبار بالغ بر 40 میلیارد در اسلامشهر کلنگ‌زنی شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 29 بهمن 1397 - 20:59
مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر از احداث 4 پروژه آموزشی - فرهنگی با هزینه‌ای بالغ بر 40 میلیارد ریال در اسلامشهر خبر داد.
اسلامشهر،احداث،شهرستان،مدرسه،پروژه،پرورش،زمين،آموزش،كلاسه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، حسینعلی بنار امروز در حاشیه آئین کلنگ‌زنی مدارس خیرساز شهرستان اسلامشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دغدغه مسئولان در حوزه فرهنگ و مناعت طبع و بزرگواری خیرین مدرسه‌ساز باعث شد تا در برنامه‌ای کم‌نظیر در حوزه آموزش و پرورش به صورت همزمان کلنگ 4 پروژه فرهنگی و آموزشی در شهرستان اسلامشهر به زمین زده شود.
وی بیان کرد: علاوه بر اجرای پروژه‌هایی که امروز کلنگ‌زنی می‌شود با همکاری بانک انصار پروژه دیگری در روستای سیمون و کرک شهرستان در دست اقدام است که امیدواریم با دستان پر برکت خیرین شاهد رشد و شکوفایی شهرستان اسلامشهر در عرصه آموزش و پرورش باشیم.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر با اشاره به احداث 4 پروژه آموزشی - فرهنگی با هزینه‌ای بالغ بر 40 میلیارد ریال در اسلامشهر افزود: احداث مدرسه 15 کلاسه خیر مهدی مانی با اعتبار 20 میلیارد ریالی عنوان دومین پروژه این خیر در اسلامشهر در شهرک مهدیه به زمین زده شد.
بنار ادامه داد: عملیات احداث یک باب مدرسه 8 کلاسه از سوی برادران موجانی با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد ریال در شهرک قائمیه و کلنگ احداث یک مدرسه 8 کلاسه از سوی خیر نیکوکار علی بلندی با اعتبار 8 میلیارد ریالی امروز به زمین زده شد.
وی سپس با اعلام احداث سالن چندمنظوره آموزشگاه شهدای ایران‌تایر تأکید کرد: کلنگ احداث این سالن چندمنظوره با تأمین اعتباری بالغ بر 2.5 میلیارد ریال که هزینه آن از سوی اعضای انجمن اولیاء و مربیان مدرسه تأمین شده به زمین زده شد.
مدیر آموزش و پرورش اسلامشهر همچنین خاطرنشان کرد: امیدواریم با همّت خیرین بتوان در سال تحصیلی آینده از این فضاهای آموزشی جدید بهره‌مند شویم تا شاید اندکی از تراکم دانش‌آموزی در کلاس‌های درس اسلامشهر کاسته شود.
انتهای پیام/ش