خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکاپوی تراکتوری‌ها برای دریافت مجوز بازی مدافع برزیلی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 09 بهمن 1398 - 17:39
باشگاه تراکتور اقدامات لازم برای دریافت مجوز بازی (ITC) مدافع برزیلی جدید خود انجام داده است.
مدافع،تراكتور،برزيلي،بازي،ذوب

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، باشگاه تراکتور روز گذشته با جفرسون بوری مدافع برزیلی قرارداد منعقد کرد و اکنون مسئولان این باشگاه اقدامات لازم را انجام داده اند تا مجوز بازی (ITC) این بازیکن دریافت کنند تا این مدافع برزیلی در صورت صلاحدید کادر فنی تراکتور برابر تیم ذوب آهن بازی کند.
به هر حال سرخپوشان تبریزی همه تلاش خود را می‌کنند نا از مدافع برزیلی جدید خود برابر تیم ذوب آهن استفاده کنند چرا که محمد رضا خانزاده و رضا اسدی ۲ مدافع اصلی خود را به علت محرومیت در این بازی در اختیار ندارند و جفرسون بوری تنها گزینه برای جایگزینی در خط دفاع تراکتور است.
اگر مجوز بازی مدافع برزیلی در این چند روز صادر شود در آن صورت این بازیکن به همراه ایمان سلیمی زوج خط دفاع تراکتور در بازی با تیم ذوب آهن تشکیل می‌دهند.
بیشتر بخوانید: مدافع برزیلی به تراکتور پیوست
انتهای پیام/