خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بحرین: از تمام تلاش‌ها برای حل مساله فلسطین حمایت می‌کنیم!

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 09 بهمن 1398 - 16:10
وزارت خارجه بحرین امروز (چهارشنبه) با اشاره به "معامله قرن" ترامپ اعلام کرد، بحرین از تمام تلاش‌ها در راستای دستیابی به یک راه‌حل عادلانه و جامع برای مساله فلسطین حمایت می‌کند!
بحرين،طرح،آمريكا،فلسطيني،فلسطين،رژيم،رونمايي،دونالد

وزارت خارجه بحرین امروز (چهارشنبه) با اشاره به "معامله قرن" ترامپ اعلام کرد، بحرین از تمام تلاش‌ها در راستای دستیابی به یک راه‌حل عادلانه و جامع برای مساله فلسطین حمایت می‌کند!
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه بحرین در حالی از آمریکا بابت کار روی این طرح جنجالی قدردانی کرد که از طرف‌های اسرائیلی و فلسطینی خواست تا گفت‌وگوهای مستقیمی را تحت حمایت ایالات متحده آغاز کنند.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان رونمایی از این طرح که ناقض حقوق فلسطینیان است، از سفیران کشورهای بحرین، عمان و امارات بابت آنچه که حمایت‌ آن‌ها از تلاش‌های صلح خواند، قدردانی کرد.
رئیس‌جمهوری آمریکا پس از کش و قوس فراوان در نهایت شامگاه سه‌شنبه در مراسمی با حضور نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به طور رسمی از طرح آمریکایی-صهیونیستی و ضد فلسطینی موسوم به "معامله قرن" رونمایی کرد که در آن قدس به عنوان "پایتخت یکپارچه اسرائیل" به رسمیت شناخته شده و در مقابل شروط سختی برای تشکیل کشور فلسطین در نظر گرفته شده است.
در طرح ضد فلسطینی ۸۰ صفحه‌ای دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا تأکید شده است که "أبو دیس" در شرق قدس اشغالی پایتخت کشور فلسطین خواهد بود و رژیم صهیونیستی نیز پس از تصویب کابینه این رژیم، تمامی شهرک‌های کرانه باختری را به اراضی اشغالی الحاق خواهد کرد.
انتهای پیام