خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برپایی نمایشگاه تمبرهای ۴۰ ساله انقلاب در برج میلاد

ایسنا | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 09 بهمن 1398 - 10:38
برج میلاد با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همزمان با ایام دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نمایشگاهی از اشیای پستی و تمبرهای ۴۰ ساله انقلاب را برگزار می کند.
ميلاد،برج،ارتباطات،فراز،موزه

برج میلاد با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همزمان با ایام دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نمایشگاهی از اشیای پستی و تمبرهای ۴۰ ساله انقلاب را برگزار می کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی برج میلاد، نمایشگاهی از ۴۰ سال تمبرهای انقلاب اسلامی، تجهیزات قدیمی ارتباطی، نمایشگاه عکس های وسایل ارتباطی موزه ارتباطات بر فراز برج میلاد در ارتفاع ۲۸۰ متری برپا خواهد شد.
همچنین شهروندان می توانند از فراز برج میلاد سردرباغ ملی و موزه ارتباطات ایران را ببینند.
این نمایشگاه به مدت ۱۰ روز، از ۱۲ تا ۲۲ بهمن برای بازدید عموم مردم و شهروندان برپا می شود.
همچنین برج میلاد امکانی فراهم کرده است که شهروندان و مخاطبان می توانند از فراز برج میلاد سردر باغ ملی و همچنین موزه ارتباطات کشور را با دوربینهای تعبیه شده در سکوی دید باز برج میلاد، رصد و تماشا کنند.
انتهای پیام