خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۳ درصد داروی کشور در تهران مصرف می شود

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 09 بهمن 1398 - 04:10
استان تهران با بیشترین آمار جمعیتی کشور، بالاترین میزان مراجعات بیماران شهرستانی را دارد و همین مسئله باعث شده تا نیازهای دارویی در این استان نیز بیش از سایر استان ها محسوس باشد.
دارو،پزشكي،غذا،دانشگاه،تهران،علوم،تجهيزات،معاون،سازمان،بهشتي

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه فتحی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، به ارائه گزارش تحلیلی از وضعیت و روند کمبود دارو و لوازم مصرفی بیمارستانی سه دانشگاه بر اساس گزارش ارائه شده در آخرین جلسه پرداخت.
وی، نمودار روند کمبود دارو و تجهیزات پزشکی سه دانشگاه تهران، ایران و شهید بهشتی را طی ماه‌های گذشته مرور کرد و گفت: نسبت به سال گذشته بازار دارو در وضعیت ثابتی قرار دارد.
در ادامه منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزود: ۳۳ درصد مصرف دارو در کل کشور مربوط به استان تهران است و تعامل دو طرفه با سازمان غذا و دارو و بازخورد کمبودهای دارویی به دانشگاه‌ها موجب دلگرمی است و این تعامل دو طرفه می‌تواند کمک کننده باشد.
فرزاد پیرویان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: آنالیز VEN در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارد و بر این اساس فرمولاری بیمارستان‌ها را سه لایه می‌کند و چون این موضوع هماهنگی خیلی نزدیک رؤسای تمامی بخش‌های بیمارستان‌ها و بخش دارویی را می‌طلبد یک مقدار چالش برانگیز است و این آنالیز الگوی مناسبی برای کل کشور خواهد شد.
وی همچنین گزارشی از جلسه ستاد توزیع دارو استان تهران پرداخت و افزود: این جلسه با حضور معاونین و مدیران مرتبط دانشگاه‌های علوم پزشکی استان تهران، نمایندگان سازمان غذا و دارو، سازمان‌های بیمه گر پایه، انجمن داروسازان تهران و نمایندگان شرکت توزیع دارو در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ادامه، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص ملاک انتخاب داروخانه‌های منتخب توزیع دارو توضیحاتی ارائه داد و نظرات انجمن داروسازان و اداره کل دارو سازمان غذا و دارو مطرح و مقرر شد در جلسات بازخوانی کمبودهای دارویی و تجهیزات پزشکی نماینده اداره کل دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین نماینده سامانه ttac حضور داشته باشند.
حاجی محمودی افزود: در خصوص مشکلات داروهای بیماران پیوندی چه در بحث دارو و چه در بحث تجهیزات، لازم است سازمان غذا و دارو ورود کند و برخی از داروهای مورد نیاز بیماران به لیست دارونامه رسمی افزوده و به سرعت پیگیری و اجرایی شود.