خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵ سارق در چهارمحال و بختیاری دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 08 بهمن 1398 - 17:40
شهرکرد- فرمانده انتظامی استان چهارمحال و بختیاری از دستگیری پنج سارق طلا و کشف اموال مسروقه به ارزش ۲۰ میلیارد ریال خبر داد.
سرقت،سارقان،سارق،فقره،قضائي

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعباس غلامزاده اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت طلاجات از منازل در سطح شهرکرد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی گفت: با بررسی پرونده و احتمال اینکه سرقت توسط سارق یا سارقان حرفه‌ای صورت گرفته است، تلاش‌های میدانی و تحقیقات لازم در این زمینه آغاز شد.
فرمانده انتظامی استان همچنین تصریح کرد: با انجام اقدامات پلیسی و اطلاعاتی پنج سارق شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی دستگیر شدند.
این مقام مسئول با بیان اینکه ارزش ریالی اموال کشف شده ۲۰ میلیارد ریال توسط کارشناسان برآورد شده است، گفت: سارقان پس از بازجویی‌های اولیه به ۱۱ فقره سرقت اعتراف که به مرجع قضائی معرفی شدند.