خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرامرزیان: 30 درصد منابع فدراسیون‌ها تا 2 ماه آینده پرداخت می‌شود/ فدراسیون‌ها رسید پرداختی به المپیکی‌ها را تحویل دهند

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 08 بهمن 1398 - 16:57
ژاله فرامرزیان، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان گفت که درصد باقیمانده منابع فدراسیون‌های ورزشی تا پایان سال به آنها پرداخت می‌شود.
ورزشكاران،ورزش،جوانان،پرداخت،ارائه،فرامرزيان

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، ژاله فرامرزیان که در نشست مشترک رؤسای فدراسیون‌های ورزشی با حضور مسعود سلطانی‌فر و سیدرضا صالحی‌امیری سخن می‌گفت، اظهار داشت: تاکنون حدود 70 درصد پرداخت‌ها به فدراسیون‌ها محقق شده است و 30 درصد مابقی نیز تا دو ماه آینده پرداخت خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت حضور آماده ورزشکاران کشورمان در المپیک 2020 توکیو، توضیحاتی را درباره برنامه‌های حمایتی وزارت ورزش و جوانان از المپین‌ها ارائه کرد.
معاون وزیر ورزش و جوانان همچنین اعلام کرد که براساس مصوبه ستاد عالی بازی‌های المپیک مبنی بر حمایت مالی از ورزشکارانی که موفق به کسب سهمیه شده‌اند، در این خصوص منابع لازم به حساب فدراسیون‌ها پرداخت شده است.
وی تأکید کرد که این تخصیص ویژه ورزشکاران المپیکی است و فدراسیون‌ها پس از پرداخت پول به ورزشکاران، باید رسید پرداخت‌ها را تحویل دهند.
فرامرزیان در پایان توضیحاتی درباره ماده 251 ارائه کرد و از تمامی فدراسیون‌ها خواست در این ارتباط با ارائه اطلاعات پرونده خود را تکمیل کنند.
انتهای پیام/