خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سریال جدید با بازی حمیدرضا پگاه و نازنین فراهانی +عکس

مشرق | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 08 بهمن 1398 - 16:23
مینی‌سریال "دیگری" از امشب به آنتن شبکه سه سیما می‌رسد.
سريال،كوتاهند،مرجان،آنتن،ميني،بهرام

به گزارش مشرق، پخش مینی‌سریال "دیگری" به کارگردانی مرجان اشرفی‌زاده، از امشب سه‌شنبه 8 بهمن‌ماه از شبکه سه سیما آغاز می‌شود.
قصه این مینی‌سریال از مجموعه تلویزیونی "روزهای بهتر" به تهیه‌کنندگی احمد زالی است که در سه قسمت 90 دقیقه‌ای از امشب روانه آنتن می‌شود.
مرجان اشرفی‌زاده، سارا باقرزاده و تهمینه بهرام علیان‌ نویسندگان این سریال کوتاهند.
این مینی سریال قصه زوجی را روایت می‌کند که پس از جدایی برای نجات جان کودک‌شان، در مسیر انتخابی سخت قرار می‌گیرند.
حمیدرضا پگاه، نازنین فراهانی، شیوا ابراهیمی، بهرام شاه محمدلو، معصومه قاسمی‌پور، لیلی فرهادپور، محیا اسناوندی، کریم امینی، ندا قاسمی، شبنم شعاریان، هاله گرجی و سینا گنجوی از بازیگران این مجموعه کوتاهند.
مینی سریال "دیگری" از سه شنبه 8 بهمن، هر شب از ساعت 20:30 روانه آنتن شبکه سه سیما خواهد شد و تکرار آن یک و 30 دقیقه بامداد، 10 صبح و14:30 بعد از ظهر روز بعد است.