خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنج واحد قصابی به دلیل تخلفات بهداشتی در تبریز پلمب شد

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 08 بهمن 1398 - 11:57
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تبریز از تعطیلی و پلمب همزمان پنج واحد قصابی به دلیل تخلفات بهداشتی در این شهرستان خبر داد.
دامپزشكي،بهداشتي،شهرستان،اداره،تبريز،شرقي

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تبریز از تعطیلی و پلمب همزمان پنج واحد قصابی به دلیل تخلفات بهداشتی در این شهرستان خبر داد.
ناصر عظیمی با اعلام این خبر، اظهار کرد: این واحد های متخلف، به علت عدم توجه به مقررات بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور با اخذ مجوز و حکم مقام قضائی به علت کشتار غیرمجاز دام و تهدید علیه بهداشت عمومی تا اطلاع ثانوی پلمپ شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، وی ضمن قدردانی از همکاری‌های موثر مسئولین شهرستانی به ویژه دادستان شهرستان تبریز، از تمامی شهروندان درخواست کرد، فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از فروشگاه‌ها و مراکز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در صورت برخورد با هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با تماس با شماره تلفن های 1512 و 34440025 (داخلی 204) به کارشناسان این اداره اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام