خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسافران ورودی از کشور چین کنترل می شوند

مهر | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 08 بهمن 1398 - 11:35
معاون کل وزارت بهداشت، با اعلام اینکه ویروس کرونا وارد کشور نشده است، گفت: مردم نگران نباشند.
ويروس،بهداشت،حريرچي،وزارت،جهاني،اعلام،سازمان،كشور،سرماخوردگي

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج حریرچی، افزود: وزارت بهداشت با هماهنگی نیروی انتظامی، مسافران از مبدأ چین را در همه فرودگاه ها و مرزهای دریایی از نظر علائم بیماری کنترل می کند.
وی با اشاره به ارائه آموزش به کسانی که از ایران به مقصد کشورهای آسیای شرقی و جنوب شرقی خارج می شوند، گفت: سیستم بهداشتی و درمانی در داخل آماده است و پروتکل و راهنمای بالینی نحوه تشخیص و مقابله با این ویروس به زبان انگلیسی و فارسی چند روز قبل منتشر و ابلاغ شده است و با سازمان بهداشت جهانی نیز در ارتباط هستیم.
معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی شرایط اورژانسی برای نیاز به اقدام بین المللی را اعلام نکرده است، افزود: این ویروس از ویروس های معمولی سرماخوردگی است و فقط تغییر ژنی رخ می دهد.
حریرچی اظهار کرد: سرایت این ویروس بالا است اما مرگ زایی آن نسبت به سایر ویروس همگون نسبتاً پایین تر است.
وی با بیان اینکه ما در داخل کشور با اقدامات فوری از ورود این ویروس به کشور پیشگیری می کنیم، افزود: اکثر مسافران ما از محل شهرهای آلوده قرنطینه نیستند و فقط ۱۲ نفر دانشجو داشتیم که مراقبت کردیم و جای هیچ نگرانی نیست.
معاون کل وزارت بهداشت با اعلام اینکه این ویروس وارد کشور نشده است، ابراز داشت: مردم نگران نباشد و می توانند همان مراقبت های معمولی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه داروی این ویروس ساخته نشده و در حال حاضر از داروهای ضد ویروسی دیگر استفاده می شود، افزود: از میان مبتلایان فقط دو تا سه درصد آنها قابل درمان نیستند که عمدتاً افراد بالای ۷۰ تا ۸۰ سال هستند.
حریرچی در پایان ابراز داشت: دولت چین اعلام نیاز به سازمان بهداشت جهانی و یا ایران نکرده و خودش اقدامات لازم را انجام داده است.