خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجلس به شهرداری ها مجوز انتشار اوراق مالی اسلامی تا سقف 8 هزار میلیارد تومان داد

فارس | سیاسی | دوشنبه، 29 بهمن 1397 - 17:31
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به شهرداری‌های کشور مجوز انتشار اوراق مالی اسلامی تا سقف 80 هزار میلیارد ریال را دادند.<br/>
سقف،كشور،بند،طلبكاران،درآمدي،تأييد

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه‌) و در جریان بررسی بخش‌های درآمدی بودجه ۹۸ بندهای «د» و «ه» تبصره ۵ را تصویب کردند.
طبق بند «د» شهرداری‌های کشور و سازمان‌های وابسته به آنها با تأیید وزارت کشور (سازمان امور شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور) تا سقف هشتاد هزار میلیارد (۸۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال اوراق مالی اسلامی ریالی با تضمین خود و با بازپرداخت اصل و سود آن توسط همان شهرداری‌ها منتشر کنند.
اوراق فروش‌نرفته این بند در سقف مطالبات معوق طرح با تأیید شهرداری مربوطه و سازمان برنامه و بودجه کشور قابل واگذاری به طلبکاران آن طرح می‌باشد.
همچنین طبق بند «ه‌» نیز دولت، اسناد خزانه اسلامی موضوع ردیف درآمدی ۳۱۰۱۰۳ جدول شماره (۵) این قانون را با حفظ قدرت خرید در سقف نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار و با سررسید تا سه‌سال صادر و تا سقف یکصد و سی هزار میلیارد (۱۳۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به طلبکاران واگذار کند.
انتهای پیام/