خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش مصرف بنزین از آغاز طرح سهمیه‌بندی

مشرق | اقتصادی | دوشنبه، 07 بهمن 1398 - 20:02
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: در نشست امروز این کمیسیون مطرح شد که مصرف بنزین از آغاز طرح سهمیه‌بندی ۲۱.۸ درصد کاهش داشته و صرفه جویی شده است.
گازسوز،كميسيون،بنزين،سخنگوي،انرژي،توليد

به گزارش مشرق، سکینه الماسی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در تشریح جزئیات نشست عصر امروز (دوشنبه ۷ بهمن) این کمیسیون گفت: در این جلسه میزان تولید خودروهای سی ان جی سوز در ایران خودرو و میزان صرفه‌جویی بنزین بعد از اجرای طرح سهمیه‌بندی را بررسی کردیم.
وی افزود: مسئولان و کارشناسان وزارت نفت همچنین گزارشی از آخرین وضعیت گازسوز کردن خودروها و مصرف بنزین ارائه کردند.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: مصرف بنزین از آغاز طرح سهمیه‌بندی ۲۱.۸ درصد کاهش داشته و صرفه جویی شده است.
الماسی با بیان اینکه دولت برنامه‌ لازم برای گازسوز کردن تمامی ناوگان حمل ونقل کشوری در بخش خودرویی همچون تاکسی‌ها (اعم از اینترنتی و شخصی)، اتوبوس، وانت و کامیون را در نظر گرفته است اظهار داشت: برای دوگانه سوز کردن تمامی تاکسی‌ها و جایگزین کردن تعدادی از آن‌ها قدم‌هایی برداشته که تا یک ۱۶ ماه دیگر به سرانجام خواهد رسید.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ طبق گزارش ارائه شده شرکت ایران خودرو به ظرفیت تولید روزانه ۳۰۰ خودروی گازسوز رسیده که قرار است در آینده نزدیک به تولید روزانه ۷۰۰ خودروی گازسوز برسد.