مسئولان با تمام وجود برای رفع مسکن فرهنگیان اقدام کنند
استاندار کردستان، گفت: فرهنگیان قشر زحمتکش آموزشوپرورش هستند که باید برای تدریس در مناطق محروم و روستاها حضور پیدا میکنند در این راستا وظیفه مشکلات آنها به عهده ما است.

ایسنا/کردستان استاندار کردستان، گفت: فرهنگیان قشر زحمتکش آموزشوپرورش هستند که باید برای تدریس در مناطق محروم و روستاها حضور پیدا میکنند در این راستا وظیفه مشکلات آنها به عهده ما است.
بهمن مرادنیا امروز(۷ بهمن) در ۱۹۶ امین نشست شورای آموزشوپرورش استان که در سالن شهدای گمنام برگزار شد، با اشاره به احداث سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکن برای فرهنگیان استان کردستان، اظهار کرد: مسئولان موظف هستند با تمام وجود برای رفع مسکن فرهنگیان اقدام کنند.
وی نبود مسکن را یکی از دغدغههای فرهنگیان دانست، افزود: فرهنگیان قشر زحمتکش آموزشوپرورش هستند که برای تدریس به مناطق محروم و روستاها حضور پیدا میکنند در این راستا وظیفه مشکلات آنها به عهده ما است.
استاندار کردستان با اشاره به اینکه آمادگی داریم مشکل مسکن فرهنگیان را رفع کنیم، ذکر کرد: آموزشوپرورش باید به جد پیگیر مسکن فرهنگیان باشد.
مرادنیا با اشاره به اینکه بحث نوسازی و فضای جدید آموزشی باید با برنامهریزی دقیق صورت بگیرد، افزود: در اولین فرصت جلسههای پیگیری برای رفع این مشکلات تشکیل خواهد شد و در تلاشیم فضای آموزشی شهرستان مریوان و دگایران سنندج را بهطور ویژه رصد کنیم.
وی در ادامه سخنان خود بیان کرد: احداث مدارس در این نقاط اقدامی اساسی است و باید یکبار هزینه شود که مشکلات خانوادهها درزمینهٔ نبود مدرسه فرزندانشان حل شود چراکه میتوانند اتفاقات ناگوار ازجمله تردد را به وجود بیاورد.
مرادنیا به ورزش کردن دانش آموزان اشاره و عنوان کرد: از اعتبارات اجتماعی برای توسعه فضای ورزشی میتوانیم استفاده کنیم.
در ادامه رشید قربانی، مدیرکل آموزشوپرورش استان کردستان،گفت: وزارت راه و شهرسازی و آموزشوپرورش تفاهمنامهای در راستای ۱۷۰ هزار واحد مسکونی بستهاند که سهم استان سه هزار و ۵۰۰ واحد است.
وی با اشاره به پیشنهادها لازم جهت تأمین و تسریع در اجرای تفاهمنامه وزرای آموزشوپرورش و راه و شهرسازی، افزود: اراضی تحت تملک تعاونیهای مسکن که میتواند ۲۵ درصد فاقدین مسکن(ثبتنامشدگان) را پوشش دهد دارای مشکل کاربری هستند لذا در خصوص تغییر کاربرد اراضی موردنظر تسریع شود.
مدیرکل آموزشوپرورش استان کردستان، عنوان کرد: تشکیل کارگروه فنی، تخصصی راه و شهرسازی و آموزشوپرورش جهت شناسایی مکانیابی اراضی موردنیاز در شهرهای هدف و تهیه و ارائه طرحهای پیشنهادی به کارگروه، در صورت لزوم برای تغییر کاربری اقدام شود.
در ادامه نظام مرادی، معاون پشتیبانی آموزشوپرورش کردستان، با اشاره به اینکه مجموع زمین مازاد در کل استان ۱۵ هزار و ۲۵ متر است، گفت: رشد جمعیت و مهاجرات معکس برخی از شهرها بهناچار باید برای این مشکل چارهای اندیشیده شود در این راستا باید از ظرفیت ماده ۱۸ استفاده و بر روی لکه آموزشی سرمایهگذاری نشود.
در ادامه افشین خشگوار، معاون تربیتبدنی آموزشوپرورش استان، با اشاره به وضعیت ورزش دانش آموزان، گفت: جایگاه حوزه تربیتبدنی در آموزشوپرورش در قالب سند بنیادی این است که بتوانیم فضایی بانشاط و با تحرک را ایجاد کنیم که دانشآموز در این فضا بتواند به سایر اهداف تعیینشده در حوزه آموزشوپرورش دست پیدا کند.
وی ذکر کرد: با توجه به اینکه تربیتبدنی یک واحد درسی و از حوزههای یازدهگانه یادگیری در آموزشوپرورش است در برنامه درسی جایگاه دارد لذا در تلاش هستیم دیدگاه سنتی که تربیتبدنی فقط صرفاً ورزش و بازی است را جایگزین دیدگاه کاربردی کنیم.
معاون تربیتبدنی آموزشوپرورش استان بیان کرد: تربیتبدنی دارای نیروهای متخصص است که از ۱۹۹ معلم ورزش ۲۵ نفر از آنها دکترای تربیتبدنی دارند و همچنین ۳۰۰ نفر کارشناس ارشد در حوزههای مختلف هستند.
خشگوار به پروژههای عمرانی اشاره کرد و افزود: بیشتر پروژهها استخر بوده که از سال ۹۱ اعتباری اختصاص نداده شده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه فضای تربیتبدنی در حیاط مدرسه است در فصل سرد متأسفانه دانش آموزان نمیتوانند ورزش کنند لذا درخواست داریم فضاها و اماکن برخی از ادارات که همجوار مدارس قرار دارند را در جهت ورزش دانش آموزان اختصاص دهند.
ماموستا فایق رستمی، امامجمعه سنندج، گفت: موفقیت هر کشور در تقویت مراکز عملی آن بستگی دارد چراکه زمانی که مراکز علمی تقویت شود سایر بخشهای ازجمله ورزش، صنعت و کارخانه ایجاد میشود.
وی خاطرنشان کرد: آموزشوپرورش نهادی مقدس است که باید بودجهای ویژه در اختیارشان گذاشت و همچنین نیازمند اعتبارات جهشی است.
ماموستا رستمی در پایان یادآور شد: باید به مجموعه آموزشی مراکز علمی دانشگاه مذاهب و مدارس علوم دینی نیز توجه شود.
انتهای پیام