خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«جیمز پترسون» بار دیگر در بین پرفروش‌ها

ایسنا | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 07 بهمن 1398 - 16:09
جدیدترین رمان‌ «جیمز پترسون» که آن را با همکاری «جیمز او بورن» نوشته موفق شد کمی پس از انتشار در فهرست پرفروش‌های داستانی نیویورک‌تایمز قرار بگیرد.
فهرست،رمان،جيمز،هفته،پترسون،نوشته،داستاني

جدیدترین رمان‌ «جیمز پترسون» که آن را با همکاری «جیمز او بورن» نوشته موفق شد کمی پس از انتشار در فهرست پرفروش‌های داستانی نیویورک‌تایمز قرار بگیرد.
به گزارش ایسنا، حضور مداوم آثار «جیمز پترسون» در فهرست پرفروش‌های نیویورک‌تایمز و آمازون سبب شده تا راه‌یافتن رمان جدید او کمی پس از تاریخ انتشارش را امری بدیهی تلقی کنیم.
«گمشده» که عنوان جدیدترین رمان‌ «جیمز پترسون» و «جیمز او بورن»‌ است، داستان ماموریت جدید گروهی از اف.بی.آی برای رسیدگی به یک باند خلافکار روسیه‌ای را روایت می‌کند.
رمان «گمشده» در نخستین هفته حضورش در جایگاه دوم فهرست پرفروش‌های داستانی این نشریه قرار دارد.
«پترسون» پیش‌تر موفق شده بود برای نگارش رمان‌های «کریس کراس»‌، «نوزدهمین کریسمس»، «حل‌نشده»‌ و «هجدهمین آدم‌ربایی» به این فهرست راه‌ یابد.
رمان «جایی که خرچنگ‌ها آواز می‌خوانند» نوشته «‌دلیا اوئنز» نیز پس از گذشت ۷۲ هفته از حضوش در این فهرست، همچون هفته گذشته صدرنشین است.
رمان «ادوارد عزیز» از «آن ناپولیتانو» نیز در دومین هفته از حضورش در جایگاه سوم به چشم می‌خورد.
«ناپولیتانو» در این رمان داستان آغاز زندگی دوباره پسربچه ۱۲ ساله‌ای را روایت می‌کند که پس از حادثه سقوط هواپیما و از دست دادن تمام خانواده‌اش تنها بازمانده این حادثه است.
رمان «چه سن جالبی» نوشته «کایلی رید» و «محافظان» نوشته «جان گریشام» نیز به ترتیب جایگاه سوم و چهارم فهرست این هفته پرفروش‌های داستانی نیویورک‌تایمز را به خود اختصاص داده‌اند.
انتهای پیام