خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب ۴ مدال مسابقات کشوری توسط کاراته کاهای ناشنوای قمی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 07 بهمن 1398 - 13:45
قم - رئیس هیئت کاراته استان قم از کسب ۴ مدال مسابقات کشوری توسط کاراته کاهای ناشنوای قمی و ۳ مدال در مسابقات پیشکسوتان کشور خبر داد.
كاراته،قم،برنز،مدال،طلا،وزن،كسب،استان

علیرضا برخورداری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مسابقات کاراته ناشنوایان قهرمانی کشور که به میزبانی قم برگزار شد با درخشش کاراته کاهای قمی همراه بود و تیم منتخب استان قم را در جمع تیم‌های برتر قرار دارد.
وی افزود: تیم کاراته ناشنوایان قم در این پیکارها با کسب ۲ مدال طلا و ۲ برنز مقام سوم را در مجموع استان‌های شرکت کننده را کسب کرد و این رقابت‌ها با همکاری مشترک فدراسیون کاراته و فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان به انجام رسید.
رئیس هیئت کاراته استان قم گفت: سید مرتضی جدایی در بخش کومیته در وزن ۸۴+ کیلوگرم بزرگسالان صاحب مدال طلا شد و دومین طلای قم نیز در بخش کومیته و وزن منهای ۶۰ کیلوگمر رده سنی جوانان توسط ابوالفضل برمخیده به دست آمد.
برخورداری بیان داشت: همچنین سید محمد میرقیصری در بخش کومیته وزن ۷۵- بزرگسالان و مهدی سعدی در بخش کاتای انفرادی رده سنی بزرگسالان ۲ مدال برنز و سکوی سوم را برای تیم کاراته استان قم به ارمغان آوردند.
وی با اشاره به انتخاب مجدد به عنوان سکاندار کاراته قم در ۴ سال آینده عنوان کرد: کاراته قم تلاش می‌کند در عرصه ورزش کشور نقش آفرینی بیشتری داشته باشد و امروز کاراته کاهای جوان ما شانس زیادی برای درخشش در میادین بین المللی در سال‌های آینده دارند.
رئیس هیئت کاراته استان قم از کسب دو نشان طلا و یک نشان برنز از مسابقات قهرمانی پیشکسوتان کاراته کشور توسط کاراته کاهای قمی خبر داد و تصریح کرد: حمید کریمی و سید محسن میرقیضری در اوزان ۷۵ و ۸۰ کیلوگرم مدال طلا کسب کردند و مجید کریمی نیز برنز وزن منهای ۷۵ کیلو را از آن خود کرد.