تجلیل از نیم قرن تلاش هنرمند خوشنویس کردستانی+تصاویر
آیین تجلیل از نیم قرن تلاش «فاتح عزتپور» هنرمند خوشنویس برتر کردستانی با حضور جمعی از مسئولان، هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر در سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، خوشنویسی از هنرهایی است که قدمتی دیرینه و ریشه در فرهنگ ایرانی دارد و به حق متعلق به ایرانیان است.
این هنر در نیم قرن اخیر رشد بسیار زیادی داشته و بیشک خطه کردستان از این پیشرفت بینصیب نمانده است.
فاتح عزتپور، یکی از هنرمندان پرآوازه کردستانی در زمینه هنر خوشنویسی است که در مراسمی با حضور جمعی از هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر، با هدف قدردانی از تلاش نامآوران فرهنگ و هنر در محل پردیس سینمایی بهمن سنندج از وی تجلیل و آثارش در قالب نمایشگاه در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.
عزتپور متولد 37 و ساکن سنندج از کودکی بهدلیل علاقه فراوان، هنر خوشنویسی را فراگرفت، وی در سال 57 همزمان با ورود به دانشگاه علامه طباطبایی تهران و تحصیل در رشته علوم اقتصادی، در انجمن خوشنویسان به عنوان فردی ممتاز انتخاب و با قبولی در آزمون انجمن خوشنویسان بهعنوان مدرس در انجمن خوشنویسان کشور مشغول تدریس شد.
این هنرمند سنندجی پس از دریافت عنوان فوق ممتاز، در سال 88 علاوهبر دریافت درجه استادی، مقام دکتری و نشان درجه یک خوشنویسی در شورای عالی نویسندگان، شاعران و هنرمندان کشور را کسب کرد.
این خوشنویس کردستانی با 34 سال تدریس، شاگردان زیادی را پرورش داده که بسیاری از آنان بهعنوان استاد و استادیار این هنر برای همگان شناخته شده هستند؛ عزتپور موازات با فعالیت در خوشنویسی، با گذراندن دورههای تذهیب در محضر استاد بیوک احمدی در تهران سعی داشته متون مذهبی دیار خویش را زیبایی دیداری بخشد.
عزتپور در طول 12 سال، 15 جلد کتاب دیوان اشعار حافظ، سعدی، خیام و مناجات خواجه عبدالله انصاری را با قلم زیبا و خاطف خویش و بهرهگیری از خطوط نستعلیق و شکسته نستعلیق به تصویر کشیده است.
امین مرادی، رئیس حوزه هنری استان کردستان در حاشیه تجلیل از «فاتح عزتپور خوشنویس کردستانی» در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از برنامههای راهبردی حوزه هنری، تجلیل و تقدیر از پیشکسوتان و بزرگان عرصه فرهنگ و هنر است.
وی با بیان اینکه هدف از تجلیل از پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر، معرفی آنان بهعنوان الگو به نسل جوان است؛ افزود: هنرمندان سرمایه های اصلی و انسانی هستند و همانند یک گنجینه هنرمند باید به آنها توجه شود.
رئیس حوزه هنری استان کردستان خاطرنشان کرد: هنرمندانی همچون فاتح عزتپور با نیم قرن تجربه و فعالیت در عرصه هنر نیازی به تجلیل ما ندارند چراکه راه خود را یافته و آن را طی کردهاند.
مرادی خوشنویسی را هنر عرفانی و قدسی خواند و گفت: این هنر بیشتر با احادیث و آیات ارتباط داشته و کردستان با وجود برخورداری از اساتید برجسته خوشنویسی در این عرصه، رشد کرده است.
در ادامه تصاویری از آثار این هنرمند خوشنویس کردستانی را ببینید:
انتهای پیام/485/ش