خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲ مصدوم در حادثه خروج هواپیما از باند فرودگاه ماهشهر

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 07 بهمن 1398 - 11:43
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان گفت: ۲ مسافر که از ناحیه پا دچار مصدومیت سطحی شده بودند توسط عوامل امدادی این جمعیت به مرکز درمانی انتقال یافتند.
ماهشهر،فرودگاه،جمعيت،خدادادي

به گزارش مشرق، علی خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان پیش از ظهر امروز اظهار داشت: تیم‌های عملیات امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در حادثه هواپیما در فرودگاه ماهشهر حضور پیدا کردند و امدادرسانی آغاز شد.
وی افزود: دو فرد مصدوم که از ناحیه پا دچار مصدومیت سطحی شده بودند توسط عوامل امدادی این جمعیت به مرکز درمانی انتقال یافتند.
خدادادی گفت: ۲ تیم عملیاتی با تجهیزات لازم در فرودگاه ماهشهر به منظور پوشش امدادی استقرار پیدا کردند.
هواپیما کاسپین مسیر تهران به ماهشهر صبح امروز پس از فرود از باند فرودگاه خارج شد.