خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه گردشگری منجر به تغییر فرهنگ یزد نشود

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 06 بهمن 1398 - 22:38
یزد ـ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: شرایط نباید به نحوی پیش برود که توسعه گردشگری منجر به تغییر فرهنگ یزد شود.
يزد،استان،فرهنگ،گردشگران،ناصري،تفريح،بانوان،گردشگري

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدرضا ناصری، عصر یکشنبه در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد اظهار داشت: یزد نخستین شهر کشوراست که در فهرست میراث جهانی ثبت شده و این ویژگی به لحاظ اقتصادی مزیت‌های بسیاری برای استان به همراه دارد.
وی بیان کرد: ظرفیت‌های بسیار خوبی در حوزه گردشگری یزد وجود دارد که باید با تدوین دستورالعملی مناسب برای همسو کردن رفتار گردشگران با فرهنگ مردم منطقه اقدام کرد.
وی ادامه داد: نبود ساز و کاری مناسب برای گردشگران باعث شد تا از آنها برخی رفتارهایی نظیر بدحجابی سر بزند که با فرهنگ مردم دارالعباده متفاوت باشد.
امام جمعه یزد تاکید کرد: تدوین این ساز و کار بر اساس شرایط فرهنگی استان می‌تواند در معرفی فرهنگ یزد به گردشگران نیز مؤثر باشد.
وی تصریح کرد: نباید به بهانه توسعه گردشگری، فرهنگ و اصالت یزد به عنوان شهری که تدین مردم آن زبانزد است را تحت الشعاع قرار دهیم.
ناصری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه زنان استان یزد از کمبود امکانات تفریحی و ورزشی رنج می‌برند، خاطرنشان کرد: نبود فضای مناسب ویژه تفریح و تفرج بانوان در استان از جمله مشکلاتی است که باید برای رفع آن اقدام کرد.
وی اظهار داشت: بانوان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند بنابراین باید فضایی مناسبی برای تفریح و نشاط آنها بر اساس شرایط موجود پیش‌بینی کرد.