سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسیدگی به تخلفات انتخاباتی گلستان در ۳۵ شعبه/تخلفی ثبت نشده است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 06 بهمن 1398 - 20:26
گرگان- مدیرکل پیشگیری وضعی معاونت اجتماعی قوه قضاییه گفت: ۳۵ شعبه در گلستان به تخلفات انتخاباتی مجلس یازدهم رسیدگی می کنند و تاکنون پرونده ای در این زمینه نداشتیم.
انتخاباتي،گلستان،كانديداها،تخلف،صلاحيت،دادگستري

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ساوری بعدازظهر یکشنبه در هشتیمن جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی گلستان اظهارکرد: تاکنون هیچ پرونده تخلف انتخاباتی در دادگستری گلستان تشکیل نشده است.
وی افزود: ۳۵ شعبه در گلستان به تخلفات انتخاباتی مجلس یازدهم رسیدگی می کنند و تا کنون پرونده ای در این زمینه نداشتیم.
ساوری ادامه داد: نگاه ما مبتنی برتشریح قانون است و ابتدا افراد را از قانون آگاه می کنیم و سپس هشدار می دهیم و اگر همچنان افراد بر تخلف اصرار کنند برخورد می کنیم.
وی گفت: بر آگاه سازی عمومی و اختصاصی کاندیداها تمرکز ویژه داریم.
هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری گلستان هم در این جلسه از برگزاری همایش با حضور کاندیداهای تایید صلاحیت شده و مسئولان ستادهای انتخاباتی آنان خبر داد و گفت: کتابچه هایی را در زمینه چگونگی فعالیت انتخاباتی قانونی کاندیداها و همچنین جرم ها و مجازات این حیطه تدوین و تکثیر کرده ایم که در اختیار داوطلبان تایید صلاحیت شده قرار خواهد گرفت.