خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جو قزوین تا سه روز آینده پایدار خواهد بود

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 06 بهمن 1398 - 14:10
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین گفت: برای سه روز آینده جو استان پایدار و در شهرهای صنعتی افزایش آلاینده‌ها را شاهد خواهیم بود.
استان،قزوين،صفر،درجه،شهرهاي

ایسنا/قزوین کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین گفت: برای سه روز آینده جو استان پایدار و در شهرهای صنعتی افزایش آلاینده‌ها را شاهد خواهیم بود.
غفور فلاح، کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از امروز ششم بهمن ماه تا سه روز آینده جو استان پایدار خواهد بود و هوای صاف و آفتابی برای استان پیش‌بینی می‌شود.
وی ادامه داد: با توجه به پایداری هوا، برای فردا و پس‌فردا در شهرهای صنعتی و مکان‌های پرتردد افزایش آلاینده‌ها را شاهد خواهیم بود.
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین با اشاره به بارش برف در روزهای پایانی هفته گذشته اعلام کرد: روز پنج‌شنبه شش سانتی‌متر برف در قزوین به ثبت رسید، بارش برف در شهرهای آوج سه سانتی‌متر، تاکستان پنج سانتی‌متر، کوهین ۹ سانتی‌متر، معلم‌کلایه ۲ سانتی‌متر، آبیک هفت سانتی‌متر و سیردان ۲ سانتی‌متر بوده است.
فلاح در پایان اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته آوج با منفی ۱۳ درجه زیر صفر سردترین و قزوین با ۶ درجه سلسیوس بالای صفر گرم‌ترین شهرهای استان بودند، دمای شهر قزوین نیز بین شش درجه بالای صفر و هفت درجه سلسیوس زیر صفر در نوسان بوده است.
انتهای پیام