خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توجه به کتابخوانی از ضروریات جامعه است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 06 بهمن 1398 - 13:37
فرماندار شهرستان کامیاران گفت: توجه به مقوله کتاب و کتابخوانی از ضروریات جامعه است و باید در این راستا فعالیت های اثرگذار و کاربردی صورت پذیرد.
شهرستان،كتابخانه،كامياران،عمومي،كتاب،برگزاري،مسئولان،حمايت،ف ...

ایسنا/کردستان فرماندار شهرستان کامیاران گفت: توجه به مقوله کتاب و کتابخوانی از ضروریات جامعه است و باید در این راستا فعالیت های اثرگذار و کاربردی صورت پذیرد.
مسعود الماسی، در سومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان کامیاران با بیان اینکه شهرستان کامیاران ظرفیت تبدیل شدن به شهرستان کتاب را دارد، اظهار کرد: نیل به این هدف در گرو تلاش مسئولان و متولیان امر و همچنین همراهی مردم است که دور از دسترس نیست.
وی بر لزوم تجلیل از فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی تاکید کرد و افزود: این امر سبب ایجاد انگیزه و همچنین الگوسازی در جامعه می شود و نتیجه آن ارتقای شاخص های فرهنگی است.
فرماندار شهرستان کامیاران با اشاره به اینکه شهرداری ها موظف به حمایت از کتابخانه های عمومی هستند، افزود: شهرداری ها باید با پرداخت نیم درصد در موعد مقرر مطابق قانون وظایف خود را در قبال این نهاد فرهنگی به خوبی انجام دهند.
وی با اشاره به در پیش بودن دهه فجر، اضافه کرد: نهادهای فرهنگی باید در این ایام برنامه های ویژه ای به منظور ترویج و تبیلغ هر چه بیشتر فرهنگ کتاب و کتابخوانی تدارک ببینند.
محمد عبدالملکی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: برگزاری جلسات انجمن در کتابخانه های عمومی حرکت موثری است و مسئولان و اعضای انجمن با وضعیت کتابخانه ها ببیشتر آشنا می شوند.
وی خواستار هماهنگی و همکاری بیشتر مسئولان دستگاه های فرهنگی در برگزاری برنامه ها شد و گفت: این امر سبب ارتقای سطح کیفی خدمت رسانی و در نتیجه تاثیرگذاری بیشتر بر جامعه می شود.
عبدالملکی با اشاره به حمایت از نویسندگان و ناشران بومی در کتابخانه های عمومی، عنوان کرد: این حمایت تنها شامل خرید و توزیع کتاب نمی شود بلکه بسترسازی برای رونمایی از کتاب و همچنین نقد و بررسی اثر نیز می تواند در این قالب قرار گیرد.
وی تجلیل از نویسندگان بومی را امری مهم برشمرد و افزود: برگزاری این برنامه در شهرستان کامیاران و سایر شهرستان ها ضروری است و مسئولان نیز باید از برگزاری آن حمایت کنند.
گفتنی است؛ شهرستان کامیاران دارای ۹ باب کتابخانه عمومی نهادی است که از این تعداد چهار باب شهری و پنج باب دیگر روستایی است و ۶ هزار و ۸۲۷ نفر در این کتابخانه ها عضویت دارند.
انتهای پیام