خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری مسابقه کتابخوانی باموضوع امر به معروف ونهی ازمنکر درهمدان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 06 بهمن 1398 - 11:01
همدان -مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان گفت: مسابقه کتابخوانی با محوریت امر به معروف و نهی از منکر به منظور ترویج و همگانی کردن این واجب دینی با همکاری ستاد امر به معروف برگزار می‌شود.
مسابقه،معروف،نهي،منكر،كتابخواني،برگزار،عمومي

به گزارش خبرنگار مهر، عاطفه زارعی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: مسابقه کتابخوانی با محوریت امر به معروف و نهی از منکر به منظور ترویج و همگانی کردن این واجب دینی با همکاری ستاد امر به معروف برگزار می‌شود.
وی بابیان اینکه محور این مسابقه کتابخوانی کتاب «فرهنگ مختصر امر به معروف و نهی از منکر» است، اظهار کرد: این مسابقه با هدف ترویج و همگانی کردن فرضیه امر به معروف و نهی از منکر؛ این واجب فراموش شده، برگزار می‌شود.
وی افزود: به همین دلیل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نظر دارد با همکاری ستاد امر به معروف و نهی از منکر این مسابقه را برگزار کند.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه مسابقه کتابخوانی «فرهنگ مختصر امر به معروف و نهی از منکر» از اول بهمن ماه آغاز شده و تا پایان همین ماه ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: این مسابقه به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار می‌شود.
زارعی ادامه داد: علاقمندان می‌توانند برای دریافت نسخه الکترونیکی کتاب «فرهنگ مختصر امر به معروف و نهی از منکر» و شرکت در این مسابقه فرهنگی به سایت اینترنتی www.samakpl.ir مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه جوایز نفیسی برای این مسابقه کتابخوانی در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: ۱۲ کمک هزینه سفر به عتبات عالیات، ۲۴ کمک هزینه سفر به مشهد مقدس و ۳۱۳ کارت هدیه به مبلغ یک میلیون ریال به عنوان جایزه برای شرکت کنندگان در نظر گرفته شده است.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان گفت: نسخه اصلی کتاب نیز به کتابخانه‌های عمومی استان همدان ارسال شده که هر یک از علاقمندان می‌توانند آن را به مدت مشخصی امانت بگیرند و پس از مطالعه کتاب در این رویداد فرهنگی شرکت کنند.