خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلفات ناشی از ویروس کرونا در چین به ۵۶ نفر رسید

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 06 بهمن 1398 - 09:34
مسئولان چینی اعلام کردند که تاکنون هزار و ۹۷۵ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند و ۵۶ تن جان خود را از دست داده اند.
نفر،ويروس،چين،كرونا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، چین امروز اعلام کرد که ویروس کرونا همچنان در این کشور قربانی می گیرد.
بر اساس اعلام مسئولان چینی، تاکنون ۵۶ نفر بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند و در ۳۰ منطقه از چین هزار و ۹۷۵ نفر نیز مبتلا شده اند.
گفته می شود حال ۳۲۴ نفر از مبتلایان وخیم گزارش شده است.
شایان ذکر است ویروس کرونا تاکنون بیش از ۲ هزار نفر را در سراسر جهان آلوده کرده است.
چین تاکنون ۱۸ شهر خود را با جمعیتی بالغ بر ۵۰ میلیون نفر قرنطینه و از بیم انتشار بیماری که منشاء حیوانی دارد و از طریق تماس انسان با انسان قابل سرایت است، دسترسی به وسایط نقلیه عمومی را محدود کرده است.