خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگرانی سازمان ملل درباره اقدامات مکزیک علیه مهاجران

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 05 بهمن 1398 - 14:22
سازمان ملل با انتشار پیامی در توئیتر نسبت به اقدامات مکزیک علیه مهاجران خارجی ابراز نگرانی کرده است.
مكزيك،مهاجران،مرزهاي،آمريكاي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، سازمان ملل روز جمعه اعلام کرد: از تاثیر منفی عملیات نیروهای نظامی مکزیک علیه مهاجران به خصوص کودکان و افراد آسیب پذیر به شدت نگران هستیم.
بر اساس این گزارش سازمان ملل افزود: مکزیک حق محافظت از مرزهای خود را دارد ولی اجازه ندارد از زور بیش از حد و افراطی علیه مهاجران استفاده کند.
مقام های مکزیک تدابیر سختگیرانه ای را علیه مهاجران آمریکای مرکزی اتخاذ کرده اند.
نیروهای نظامی مکزیک حدود 800 مهاجر را که از گواتمالا وارد این کشور شده و قصد رسیدن به مرزهای آمریکا را داشتند، بازداشت کرده اند.
دولت آمریکا فشار زیادی را به مکزیک وارد کرده است تا مانع از نزدیک شدن مهاجران آمریکای مرکزی به مرزهای ایالات متحده شود.
انتهای پیام/