خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش ایران به رفتار مرزبانی آمریکا با ایرانیان

مشرق | سیاسی | شنبه، 05 بهمن 1398 - 13:50
وزارت خارجه کشورمان رفتار مرزبانان آمریکا با ایرانیان را غیر قانونی و غیر انسانی توصیف کرد که قابل طرح و پیگیرد در مراجع حقوق بشری است.
آمريكا،حقوق،ايرانيان،ايران،مرزباني،موسوي،سخنگوي،بشر،رفتار

به گزارش مشرق، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان اعلام کرد: «رفتار غیر قانونی و غیر انسانی مرزبانی آمریکا نسبت به ایرانیان نقض فاحش حقوق بشر و قابل طرح و پیگرد در مراجع حقوق بشری است.»
موسوی با اشاره به رفتار غیر قانونی و غیر انسانی اخیر مرزبانی آمریکا نسبت به اتباع یا متولدین ایران اظهار داشت: اینگونه اقداماتِ کاملا تبعیض آمیز که صرفا به دلیل نژاد و ملیت و احیانا مذهب افراد صورت می گیرد، کاملا از لحاظ قوانین و اصول بین المللی حقوق بشر مردود بوده و مسئولیت دولت آمریکا را به دنبال دارد.
سخنگوی وزارت امورخارجه افزود: از آنجا که این افراد توسط مرزبانان و نیروهای امنیتی آمریکا در مورد عقاید سیاسی و اعتقادیشان مورد سوال واقع شده و به حسابهای آنها در فضای مجازی نیز با اجبار وارد می شوند، این اقدام از مصادیق تفتیش عقاید و نقض فاحش حقوق بشر محسوب می شود.
سخنگوی دستگاه سیاست خارجی، ضمن محکوم کردن شدید آزار و اذیت هموطنان ایرانی از سوی مرزبانی آمریکا، خاطرنشان کرد: این اقدامات علیه ایرانیان در راستای سیاست خصمانه و کینه جویانه رژیم آمریکا با ایران و هویت و موجودیت ایران است که یکبار در قالب تصمیم به منع ورود ایرانیان به آمریکا متجلی می شود، بار دیگر در تهدید به حمله به مراکز فرهنگی و تمدنی ایران زمین خود را نشان می دهد، دیگر بار در ترور بزدلانه قهرمان اسطوره ای مبارزه با تروریسم ظاهر می شود و اخیرا هم به شکل دیگری در قالب آزار ایرانیان در مرزهای آمریکا بروز می یابد.
موسوی تاکید کرد: قطعا این رفتار دولت آمریکا قابل طرح و پیگرد در مراجع حقوق بشری است.