خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع‌آوری حدود ۲۰۰۰ لاشه پرنده مهاجر در مازندران

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | شنبه، 05 بهمن 1398 - 12:10
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران گفت: تاکنون نزدیک به ۲۰۰۰ لاشه کشف شده پرندگان مهاجر که عمده لاشه آن‌ها در سواحل گلوگاه و روستای قلعه‌بان از توابع بهشهر بوده است، جمع‌آوری شد.
پرندگان،لاشه،حفاظت،محيط،گلوگاه

ایسنا/مازندران فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران گفت: تاکنون نزدیک به ۲۰۰۰ لاشه کشف شده پرندگان مهاجر که عمده لاشه آن‌ها در سواحل گلوگاه و روستای قلعه‌بان از توابع بهشهر بوده است، جمع‌آوری شد.
مسلم آهنگری در گفت‌وگو با ایسنا در مورد آخرین وضعیت مرگ پرندگان مهاجر آزاد پرواز در تالاب میانکاله با بیان اینکه مردم از خریداری لاشه پرندگان در بازارها خودداری کنند، اظهار کرد: اداره کل حفاظت محیط به جمع آوری پرندگان تلف شده به‌منظور نمونه‌برداری و دفن بهداشتی آن‌ها اقدام کرده است.
وی تصریح کرد: تاکنون نزدیک به ۲۰۰۰ لاشه کشف شده پرندگان که بیشترین آن‌ها از نوع چنگر، فلامینگو و اردک نوک‌ پهن بوده است، جمع‌آوری شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران خاطرنشان کرد: در حال حاضر نمونه‌ها به آزمایشگاه فرستاده شده اما احتمال آنفولانزا و نیوکاسل منتفی است.
آهنگری گفت: عمده لاشه پرندگان در سواحل گلوگاه و روستای قلعه‌بان از توابع بهشهر دیده شده است.
وی در توصیه به مردم یادآور شد: از خریداری لاشه پرندگان در بازارها خودداری کنند و همچنین شکارچیان نیز از لاشه پرندگان استفاده نکنند.
انتهای پیام