خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگاه‌های فعال و غیرفعال در جذب تسهیلات اشتغال روستایی

مهر | استان‌ها | شنبه، 05 بهمن 1398 - 11:36
کرمانشاه_ مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه دستگاه‌های فعال و غیرفعال در جذب تسهیلات اشتغال روستایی استان را تشریح کرد.
درصد،اشتغال،پرداخت،عشايري،تسهيلات،تومان،سهميه

حسن عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری به تفکیک دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: اداره امور عشایری بیشترین میزان پرداخت را به خود اختصاص داده است و سهمیه مصوب امور عشایری ۱۰ میلیارد و ۴۶۱ میلیون تومان بوده که به طور کامل ابلاغ شده است.
وی افزود: یک هزار و ۶۳ طرح با پیش بینی اشتغال ۱۵۵۵ نفر پیش پذیرش شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: ۵۵۹ قرارداد به مبلغ ۴۶ میلیارد و ۸۴۹ میلیون تومان منعقد شده که ۴۳ میلیارد و ۹۰۴ میلیون تومان برای اجرای ۵۲۲ طرح پرداخت شده است.
این مسئول بیان داشت: اشتغال طرح‌های پرداخت شده ۶۶۴ نفر و درصد پرداختی نسبت به سهمیه تخصیص یافته ۴۲۰ درصد بوده است.
عزیزی خاطرنشان کرد: سهمیه مصوب اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به عنوان دستگاه با کمترین پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایر ۱۷ میلیارد و ۴۳۵ میلیون تومان بوده که به طور کامل تخصیص یافته است.
وی ادامه داد: در این راستا پنج طرح با پیش بینی اشتغال ۸۸ نفر پیش پذیرش شده اما هیچ قراردادی منعقد و پرداخت نشده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: پس از اداره امور عشایری، ارتباطات و فناوری با ۱۳۱ درصد، جهاد کشاورزی با ۱۱۳ درصد، صندوق کارآفرینی امید با ۷۴ درصد، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با ۶۲ درصد بیشترین سهم پرداخت تسهیلات اشتغال را به خود اختصاص دادند.
وی بیان داشت: سازمان صمت با ۶۲ درصد، جهاد دانشگاهی با ۴۱ درصد، ورزش و جوانان با ۱۸ درصد و دانشگاه علوم پزشکی با شش درصد در رده‌های بعدی پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایر قرار گرفتند.