امدادرسانی به ۳۹۹ گرفتار در برف و کولاک در همدان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان از امدارسانی به ۳۹۹ گرفتار در برف و کولاک در استان خبر داد و گفت: طی دو روز گذشته به ۱۷ حادثه توسط نیروهای هلال احمر امدادرسانی صورت گرفت.

ایسنا/همدان مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان از امدارسانی به ۳۹۹ گرفتار در برف و کولاک در استان خبر داد و گفت: طی دو روز گذشته به ۱۷ حادثه توسط نیروهای هلال احمر امدادرسانی صورت گرفت.
بهروز کارخانه در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طی دو روز گذشته چهار حادثه جادهای در استان همدان رخ داد که هلال احمر به شش مصدوم این حوادث امدادرسانی کرده است.
وی با بیان اینکه حوادث جادهای ۲۷ درصد حوادث استان را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: چهار فقره تصادف در محورهای مواصلاتی استان رخ داد که منجر به مصدومیت شش نفر شد.
کارخانه از امدادرسانی به ۱۱ حادثه در برف و کولاک خبر داد و افزود: حوادث مربوط به برف و کولاک طی دو روز گذشته ۷۳ درصد از حوادث را به خود اختصاص داده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با اشاره به اسکان ۱۲۸ نفر در پایگاههای هلال احمر استان همدان، یادآور شد: طی دو روز گذشته به ۳۹۹ نفر گرفتار در برف و کولاک امدادرسانی صورت گرفت.
وی زمان حضور امدادگران در محل حادثه را ۱۰ دقیقه و ۲۶ ثانیه اعلام کرد و گفت: در راستای امدادرسانی ها ۷۵ نیروی عملیاتی، ۱۷ آمبولانس و سه خودروی نجات به کار گرفته شد.
انتهای پیام