خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسکان ۸۰ مسافر در راه مانده توسط هلال احمر زنجان

مهر | استان‌ها | شنبه، 05 بهمن 1398 - 10:30
زنجان-معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: روز گذشته همزمان با بارش برف و کولاک نیروهای امداد و نجات هلال احمر ۸۰ مسافر در راه مانده را در جاده ترانزیت زنجان–ابهر اسکان شدند.
زنجان،امداد،استان،احمر،هلال،نجات،جمعيت،آقاجانلو

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از هلال احمر زنجان، غفور آقاجانلو، گفت: روز گذشته نیروهای امداد و نجات ۸۰ مسافر در راه مانده ناشی از برف و کولاک را در کیلومتر ۳۰ جاده ترانزیت زنجان – ابهر اسکان دادند.
وی تاکید کرد: با اسکان این تعداد مسافر در مسجد امام حسین (ع) روستای خیر آباد، پتو و کنسرو بین مسافران توزیع شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: جمعیت هلال احمر استان در جاده‌های پرتردد و پر خطر این استان اقدام به استقرار پست‌های موقت و ثابت در قالب طرح ملی امداد ونجات زمستانه کرده است.
آقاجانلو خاطرنشان کرد: در این طرح، بکارگیری آمبولانس، خودروی پشتیبان و نیروهای عملیاتی در جاده‌های پر تردد و مبادی ورودی شهرها به منظور اجرای سریع عملیات‌های نجات و امداد رسانی در حوادث جاده‌ای و سایر حوادث احتمالی در محدوده عملیاتی پایگاه‌ها کرده‌ایم.
وی اضافه کرد: برای ارائه خدمات مطلوب علاوه بر این پایگاه‌ها هشت پایگاه پشتیبان نیز در شهرستان‌های استان زنجان فعال است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: همه پایگاه‌های ثابت و موقت جمعیت هلال احمر استان زنجان به اقلام زیستی و غذایی برای در راه ماندگان و اسکان موقت تجهیز شده است.
آقاجانلو تاکید کرد: هموطنان در صورت گرفتار شدن در سوانح و حوادث با شماره ۱۱۲ برای دریافت خدمات امداد و نجات در هر ساعت از شبانه روز می‌توانند تماس برقرار کنند.