خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قصاص پایان راه کلاهبردار قاتل

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 05 بهمن 1398 - 09:01
مرد جنایتکار وقتی فهمید دوستش به راز کلاهبرداری‌های وی پی برده است او را کشت، اما پس‌از دستگیری و محاکمه به قصاص و ۳ سال زندان محکوم شد.
چاه،شاپور،داخل،برادرم،مدارك،بهانه،مرد،اروپا،كشاندم،سودش،گفته ...

به گزارش مشرق، این مرد ۴۷ ساله شامگاه بیست و سوم اردیبهشت امسال، وقتی می‌خواست یک زن و پسر جوانش را بکشد و به داخل چاه بیندازد از سوی پلیس دستگیر شد.
زن میانسال به پلیس گفت: این مرد دوست برادرم بود او از سال‌ها قبل خودش را مردی نیکوکار معرفی کرده و به بهانه کمک به مستمندان از برادرم پول‌های کلان می‌گرفت، اما برادرم به ماجرای کلاهبرداری‌های وی پی برد و وقتی به او گفت باید پول‌هایی که از ما گرفته‌ای را با سودش برگردانی برادرم را کشت و جسدش را داخل چاه انداخت.
بعد هم می‌خواست من و پسرم را بکشد که مردم از راه رسیدند و مانع شدند و به دام افتاد.
متهم در دادگاه در تشریح جنایت خود گفت: من ۱۰ سال قبل با شاپور آشنا شدم و در چند پروژه کاری با او سرمایه‌گذاری کردم.
من به شاپور و خانواده‌اش گفته بودم انجمن نیکوکاری دارم.
به‌همین خاطر و به بهانه کمک به نیازمندان از آن‌ها حدود ۵۰۰ میلیون تومان، پول گرفته بودم.
اما شاپور متوجه ماجرا شده بود و می‌خواست ۵۰۰ میلیون تومان را به همراه سودش از من بگیرد.
به‌همین خاطر تصمیم گرفتم تا شاپور را سر به نیست کنم.
وی ادامه داد: من به شاپور و خواهرش گفته بودم صاحب یک شرکت در اروپا هستم و می‌توانم آن‌ها را برای کار به اروپا بفرستم.
بعد یک روز به بهانه دادن مدارک سفر به شاپور او را به باغی در حاشیه شهر ری کشاندم و کشتم و جسدش را به داخل چاه انداختم.
صبح روز بعد به بهانه‌ای خواهر شاپور و پسرش را نیز به باغ کشاندم.
به شهاب گفتم مدارک او و مادرش برای سفر به اروپا، در عمق چاه قرار دارد و باید به داخل چاه برود و مدارک را بیاورد.
من پاهای او را با طناب بستم و وقتی شهاب وارد چاه شد طناب را بریدم تا به داخل چاه سقوط کند.
اما چون درشت هیکل بود در دهانه چاه گیر افتاد.
من می‌خواستم شیرین را هم بکشم که با داد و فریاد همسایه‌ها را مطلع کرد.
مرد خشن در حالی در شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستاد که اولیای دم برای وی حکم قصاص خواستند.
سرانجام قضات پرونده این کلاهبردار جنایتکار را به قصاص و سه سال زندان محکوم کردند.
منبع: روزنامه ایران