خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نون رهته

مهر | استان‌ها، تصویری | شنبه، 05 بهمن 1398 - 09:01
نان،ناني

نان رِهتَه (از ماده واژه: ریخته) در بندرعباس و فین از خمیر رقیقی که روی تاوه ریخته و نانی نازک با افزودن چاشنی مهیاوه و سوراغ (سورَوَغ) درست می‌شود.
در منطقه میناب به این نان، توموشی یا تیر مُشی گفته می‌شود.
در لارستان به این نان، رگاگ (رقاق) گفته می‌شود.
در امارات و کشورهای حاشیه خلیج فارس این نان که توسط ایرانی‌ها به حاشیه جنوبی خلیج فارس برده شده است، " خُبز رقاق" می‌گویند.
اما هم اکنون در حال ثبت این نان به نام نانی اماراتی هستند!!