خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص 2 میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های ساخت یادمان های شهدای گمنام خراسان جنوبی

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 04 بهمن 1398 - 12:06
استاندار خراسان جنوبی گفت: امسال 2 میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام ساخت یادمان های شهدای گمنام استان اختصاص یافت و تا سال آینده با اولویت، ساخت این پروژه ها به پایان خواهد رسید.
مقدس،دفاع،موزه،حفظ،آثار،ساخت،برنامه،بنياد،نشر،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد صادق معتمدیان شامگاه پنج شنبه در دیدار جانشین بنیاد حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس کشور اظهارداشت: وظیفه خود می دانیم در راستای افتخار آفرینی های شهدا و ادامه راه آنان و دستاوردهای دفاع مقدس گام برداریم، چرا که هرچه داریم از برکت خون شهدا و دفاع مقدس است.
وی با اشاره به موزه استکبارستیزی صحرای طبس افزود: در شورای هماهنگی حفظ آثار نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تاکید شدکه این موزه باید بین المللی دیده شود و برهمین اساس برنامه های خوبی برای ساخت و ساماندهی این موزه در دستورکار قرار گرفت که تبدیل شدن آن به منطقه ویژه گردشگری از جمله این برنامه هاست.
استاندار خراسان جنوبی از برنامه ریزی و پیگیری برای ساخت مرکز فرهنگی دفاع مقدس بیرجند در آینده نزدیک خبرداد وگفت: به همین منظور جلسه اختصاصی و فنی برگزار و برای بهره‌برداری از فاز اول این مرکز تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس هم در این دیدار از افتتاح 9 موزه دفاع مقدس استان ها در دهه فجر امسال خبر داد .
امیر سرتیپ دوم ستاد محمد فهمیده قاسم زاده گفت: تلاش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، ساخت موزه دفاع مقدس استان ها است و در خراسان جنوبی دوازده هکتار زمین در موقعیت خوب برای ساخت موزه اختصاص یافته است و احداث این موزه همکاری همه نهادها ودستگاه‌های اجرایی را می طلبد.
وی ادامه داد: در حال حاضر پروژه‌های مختلف پژوهشی ،هنری، ادبی و اسنادی در ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس انجام شده و یا در حال انجام است و امیدواریم با تخصیص اعتبارات مناسب برای ساخت موزه دفاع مقدس، این برنامه ها و پروژه ها در مکان موزه جمع‌آوری و برای بهره برداری در دسترس عموم قرار گیرد.
انتهای پیام/250/ش