خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مأموریت جدید در آمریکا برای مقابله با «نفوذ» چین در سازمان ملل

مهر | بین‌الملل | جمعه، 04 بهمن 1398 - 01:01
یک مقام بلندپایه وزارت خارجه آمریکا به تازگی مأموریت یافته که با آنچه این کشور «نفوذ مخرب» چین و سایر کشورها در سازمان ملل می داند، مقابله کند!
روز،آمريكا،سازمان،خارجه،وزارت،شمالي،ملل،چين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنج شنبه اعلام کرد که «مارک لمبرت، مأمور سرویس خارجی در این وزارتخانه، به عضویت دایره روابط سازمانی بین المللی منصوب شد که یک تیم حرفه‌ای و دیپلماتیک در زمینه تضمین یکپارچگی نهادهای چندجانبه است».
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز پنج شنبه با تأیید خبر این انتصاب اعلام کرد: «این مأموریت شامل مقابله با نفوذ مخرب پی آر سی (PRC سرنام جمهوری خلق چین) و سایر کشورها در نظام سازمان ملل است».
نشریه فارین پالیسی نیز روز چهارشنبه گزارش داد که مارک لمبرت که پیش از این فرستاده ویژه آمریکا در امور کره شمالی بوده، به این سمت منصوب می‌شود.
برپایی این منصب جدید در حالی صورت می‌گیرد که بدبینی‌ها از نحوه فعالیت نهادهای چندجانبه در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ روز به روز فزونی می‌یابد.
ترامپ بارها بطور آشکار از نهادهایی همچون سازمان ملل، سازمان تجارت جهانی و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) انتقاد کرده است.
با این حال، روز چهارشنبه یک مقام بلندپایه وزارت خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت که چین در اقدامی مغایر با تحریم‌های سازمان ملل، کارگران کره شمالی را تا پایان ضرب الاجل ۲۲ دسامبر به وطنشان بازنگردانده است.
سفارت چین در واشنگتن تاکنون نسبت به این پست جدید در وزارت خارجه آمریکا اظهارنظری نکرده است.