خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر سعودی انصارالله یمن را به رسمیت می‌شناسد

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 03 بهمن 1398 - 21:29
وزیر مشاور دولت سعودی که کشورش در حال جنگ نظامی علیه یمن است، در مداخله سیاسی جدید گفت، ریاض انصارالله یمن را به رسمیت می‌شناسد و می‌پذیرد که در یمن نقش داشته باشد.
يمن،سعودي،الجبير،عادل،كشورش

به گزارش مشرق، «عادل الجبیر» وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجی با بیان اینکه کشورش همچنان در حمله به تأسیسات نفتی در شرق عربستان سعودی تحقیق می‌کند، گفت که ریاض انصارالله یمن را به رسمیت می‌شناسد.
جبیر که در نشست داووس سوئیس سخنرانی می‌کرد، گفت: «ما [انصارالله] حوثی را به رسمیت می‌شناسیم و می‌پذیریم که آن‌ها در یمن نقش داشته باشند ولی اجازه نخواهیم داد که "حزب‌الله جدیدی" در یمن شکل بگیرد».
او مدعی شد که ایران در پشت پرده موشک‌هایی هستند که انصار الله یمن به عربستان سعودی شلیک می‌کند.
عادل الجبیر گفت که کشورش همچنان در مورد حمله تابستان گذشته به پالایشگاه‌های نفتی بقیق و خریص تحقیق می‌کند.
به گزارش العربیه و الجزیره، وزیر مشاور دولت سعودی در امور بین‌الملل و خارجی گفت که کشورش به دنبال تشدید تنش در منطقه نیست و برای اینکه حسن نیت ادعایی خود را نشان دهد، ۴۰۰ تن از اسرای یمنی را اخیراً آزاد کرده است.
عادل الجبیر همچنین همانند گذشته ایران را به حمایت از تروریسم در منطقه و جهان متهم کرد و گفت که تهران باید دست از سیاست‌های ثبات‌زدا در منطقه بکشد.