سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسکو از «اتهام‌زنی بی‌اساس» آمریکا به ایران درباره افغانستان انتقاد کرد

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | پنجشنبه، 03 بهمن 1398 - 17:17
سخنگوی وزارت خارجه روسیه با انتقاد از اتهام‌زنی آمریکا علیه ایران درباره افغانستان، گفت چنین موضع‌گیری‌هایی به دستیابی به صلح پایدار در افغانستان کمکی نمی‌کند.
افغانستان،آمريكا،طالبان،ايران،كمكي،اتهامات

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با انتقاد از اتهام‌زنی آمریکا علیه ایران درباره افغانستان، گفت چنین موضع‌گیری‌هایی به دستیابی به صلح پایدار در افغانستان کمکی نمی‌کند.
به گزارش گروه مانیتورینگ بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز پنج‌شنبه از اتهام‌زنی آمریکا به ایران در ارتباط با افغانستان انتقاد کرد.
دولت آمریکا اخیرا مدعی شده است که جمهوری اسلامی ایران از گروه‌های افراط‌گرا در افغانستان حمایت و پشتیبانی می‌کند.
زاخاروا که در مسکو در نشست خبری هفتگی صحبت می‌کرد، گفت: «در پاسخ سؤالی که در مورد این اتهام‌زنی مطرح شده، باید بگویم که در حال حاضر ما معتقدیم که این [اتهام‌زنی] بی‌پایه و اساس است.»
وی افزود: «تردیدی وجود ندارد که این [اتهامات] مفید نیست.
این [اتهامات] به شکل‌گیری یک فضای مثبت برای کمک به دستیابی به یک راه‌حل پایدار [برای مناقشه افغانستان] کمکی نمی‌کند.
زاخاروا با اشاره به ادامه وجود تهدید افراط‌گرایی و تروریسم در افغانستان، گفت علاوه بر اینکه هنوز بخش بزرگی از کشور در اختیار طالبان قرار دارد، این تهدید نیز وجود دارد که هسته‌های داعش در این کشور قدرت بگیرند.
او همچنین ابراز امیدواری کرد که مذاکرات میان آمریکا و طالبان به توافقی منتهی شود که راه را برای مذاکرات صلح میان طالبان و دولت افغانستان هموار کند.
انتهای پیام/ص