خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوروزی نژاد: همه به برد فکر می‌کنند / امیدوارم سهمیه جهان را بگیرم و دست پر از کویت بازگردیم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 03 بهمن 1398 - 14:41
ملی پوش هندبال کشورمان گفت: بازی بسیار حساسی برابر کره جنوبی داریم و امیدوارم برنده آن باشیم و دست پر از کویت بازگردیم.
هندبال،ملي،تيم،كشورمان،جنوبي،كره،پوش،اميدوارم

هندبال قهرمانی آسیا؛
پوریا نوروزی نژاد ملی پوش هندبال کشورمان در آستانه دیدار بزرگ تیم‌های ملی هندبال ایران و کره جنوبی در مرحله دوم رقابت‌های قهرمانی هندبال آسیا و انتخابی جهان در گفت و گو با خبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بازی حساسی داریم و امیدوارم با برد در این بازی سهمیه رقابت‌های قهرمانی جهان را بگیریم.
روز گذشته آخرین آنالیز‌های تیم ملی هندبال کره جنوبی انجام شد و برنامه‌هایی که باید امروز اجرایی شود را مرور کردیم.
او افزود: هر دوره که می‌گذرد بازیکنان حاضر در تیم با تجربه‌تر می‌شوند و می‌توانند بیشتر به تیم ملی کمک کنند و تفاوت چندانی میان این دوره و دوره‌های گذشته نمی‌بینیم و بیشتر بازیکنان که در دوره‌های قبل بودند حضور دارند و تعدادی هم بازیکن جدید به تیم آمده اند.
ملی پوش کشورمان کشورمان ادامه داد: ملی پوشان مسابقات را خیلی محکم و خوب آغاز کردند و از لحاظ روحی سطح بسیار خوبی داریم و همه به برد فکر می‌کنند، این مسئله خودش یک حسن مثبت است و خوشبختانه خودم هم با مشکل مصدومیتی رو به رو نیستم.
پوریا نوروزی نژاد ملی پوش هندبال کشورمان در پایان وگفت: همه با تمام توان جنگیند و این مسئله مهمی است، تا به اینجا از تلاشی که در زمین و بیرون انجام می‌شود راضی هستم و امیدوارم با دست پر از کویت برگردیم و خستگی را از تن جامعه هندبال در کنیم، امیدوارم مردم دعا کنند و مسئولان هم تیم را حمایت کنند.
بیشتر بخوانید:
حبیبی: بازی‌های فشرده، باعث مصدومیت بازیکنان تیم ملی هندبال شد
موسوی: دوست دارم برابر تیم ملی هندبال کره جنوبی بازی کنم
رضایی: استکی در دیدار مقابل تیم ملی هندبال کره جنوبی می‌تواند به ما کمک کند
انتهای پیام/