سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهان اسلام بیش از گذشته به وحدت عالمانه نیازمند است

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 03 بهمن 1398 - 13:01
آیت الله جوادی آملی در دیدار جمعی از دانشجویان و جوانان شهر «آدیامان» ترکیه گفت: جهان اسلام بیش از گذشته به وحدت عالمانه نیازمند است.
قرآن،آملي،جوادي،آيت،دين،الله،ابدي،كريم،وحدت،ابديت،برزخ،عليهم

به گزارش خبرگزاری مهر، جمعی از دانشجویان و جوانان شهر «آدیامان» ترکیه با حضور در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسرا با آیت الله جوادی آملی دیدار کردند.
آیت الله جوادی آملی در این دیدار بیان کرد: دین حریم شخصی هر انسانی است و در نهاد هر کسی، میل به دین وجود دارد چرا که دین با ابدیت بشر در ارتباط است.
وی ادامه داد: انسان موجودی ابدی است و هرگز از بین نمی‌رود و تا ابد زنده است اما همچون مسافری از دنیا به برزخ و از برزخ به قیامت و از قیامت – انشاءالله- به بهشت می‌رود.
این مفسر قرآن خاطرنشان کرد: هر چیزی در این جهان یک عمر مشخص دارد و روزی عاقبت از بین می‌رود؛ «کُلُّ مَنْ عَلَیْهَا فَانٍ»، اما چون انسان یک موجود ابدی است و سفر ابدیت را در پیش دارد باید یک توشه ابدی تهیه کند که در این سفر همراه او باشد و غیر از توحید، وحی، نبوت، امامت و ولایت هیچ چیز دیگر نمی‌تواند چنین ویژگی را داشته باشد؛ «وَیَبْقَی وَجْهُ رَبِّکَ ذُو الْجَلالِ وَالإکْرَامِ».
آیت الله جوادی آملی تصریح کرد: اگر کسی عمرش را در راه دین و علم صرف نکند مانند درختی است که گرچه شاخه‌های آن رشد می‌کند اما ریشه آن در خاک و لجن است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به آیه مودت اشاره و بیان کرد: قرآن کریم فرمود که مزد رسالت «الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبَی» است؛ نکته این آیه اینجاست که «فی القربی» ظرف مستقر است؛ یعنی مودتِ مستقر، ریشه دار و زوال ناپذیر، اجر رسالت است.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم انس بیشتر با قرآن کریم و شناخت سیره اهل بیت علیهم السلام را دو راهکار مهم برای وحدت میان مسلمانان دانست و ابراز کرد: جهان اسلام بیش از گذشته به وحدت عالمانه نیازمند است، قرآن در موارد متعدد مسلمانان را به وحدت دعوت کرده است و ائمه علیهم السلام نیز که عِدل قرآن کریم هستند، هرگز مردم را به اختلاف دعوت نکردند، بلکه فرمودند حق را معرفی کنید.
آیت الله جوادی آملی اذعان کرد: جوانانی که استعداد خوب و مناسبی دارند طلبگی و فرصت انس با قرآن و عترت را از دست ندهند، شما وقتی طلبه شدید بهتر می‌توانید حق را دریابید و آن را به دیگران معرفی کنید.