خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح پنتاگون برای استقرار سامانه موشکی پاتریوت در عراق

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 03 بهمن 1398 - 00:41
وزارت دفاع آمریکا در نظر دارد برای حفاظت از نیرو‌های این کشور، یک سامانه دفاع موشکی پاتریوت را عراق مستقر کند.
عراق،آمريكايي،سامانه،پنتاگون،موشكي

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از فاکس نیوز، منابع آگاه در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کردند این وزارتخانه در نظر دارد برای حفاظت از نیرو‌های آمریکایی در عراق، یک سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در این کشور مستقر کند.
بر این اساس، این منابع تاکید کردند این اقدام پنتاگون در واکنش به حمله موشکی ایران به پایگاه نیرو‌های آمریکایی در عین الاسد انجام می‌شود.
با این وجود، استقرار این سامانه احتمالاً به اجازه پارلمان عراق نیاز داشته باشد، زیرا نمایندگان مردم عراق رای به خروج نیرو‌های نظامی آمریکایی از کشورشان داده اند.
با این حال، دولت ترامپ صراحتاً طرح خروج نیرو‌های این کشور از عراق را رد کرده و بغداد را تهدید کرده است در صورت پافشاری بر این موضوع باید به آمریکا غرامت پرداخت کند.
انتهای پیام/