پیشبینی بارش۴٠ تا ٧٠ میلیتر باران در فارس
شیراز – مدیرکل بحران استانداری فارس گفت: بر اساس پیش بینیها، سامانه بارشی که در استان فعال است بیش ۴٠ الی ٧٠ میلی متر باران را به همراه میآورد.

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم آزادی در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: تاکنون هیچ رخداد و حادثهای در استان فارس پس از فعالیت سامانه بارشی اخیر روی نداده است.
وی خاطرنشان کرد: تمامی مسیرهای مواصلاتی اصلی استان باز بوده و هیچیک از مسیرهای مواصلاتی اصلی استان تاکنون در پی بارش باران و برف مسدود نشده است.
آزادی افزود: در برخی از مسیرهای مواصلاتی روستایی این احتمال وجود دارد که در مناطقی که دارای بارشهای بیشتر برف بودهاند مسیرهای مواصلاتی روستایی با محدودیتهای مواجه شود.
مدیرکل بحران استانداری فارس متذکر شد: مأموران راهداری و راهور استان به صورت تمام وقت در مسیرهای مواصلاتی انجام وظیفه کرده و اگر رخدادی در مسیرهای اصلی و فرعی ایجاد شود در کوتاهترین زمان به آن رسیدگی خواهد شد.
او در خصوص مسیرهایی که بیشترین بارش برف را داشته است نیز بیان کرد: شهرستانهای سپیدان، اقلید، آباده بر اساس گزارشهای که ارائه شده است برف بیشتری نسبت به سایر مناطق باریده است البته در تمامی نقاط استان شاهد بارش باران هستیم.