خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد اشتغال اولویت روستاهای ری است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 02 بهمن 1398 - 18:13
ری- فرمانداری ویژه ری با اشاره به بهره گیری از ظرفیت‌های روستا و بهره گیری از سرمایه گذاران گفت: ایجاد اشتغال اولویت روستاهای ری است.
شوراهاي،توجه،اسلامي،تهران،توكلي،ري

به گزارش خبرنگار مهر، حسین توکلی کجانی عصر چهارشنبه در نشست هم اندیشی مدیران شهری، روستایی و شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان ری بیان داشت: دولت تدبیر و امید به مبارزه با فساد مالی توجه ویژه ای دارد.
وی افزود: اگر در برخی نهادها و دستگاه‌ها تخلفی صورت می‌گیرد نبایستی به همه نهادهای مربوطه نگاه تخلفاتی داشت.
فرماندار ویژه ری گفت: هیأت وزیران با کارهای کارشناسی قوانین گذشته را با رویکرد توسعه و آبادانی بروز رسانی و ابلاغ می‌کنند که در اجرای سیاست‌های شهرداری‌ها و دهیاری‌ها بسیار مؤثر است.
توکلی کجانی عنوان داشت: اولویت اول روستاها ایجاد اشتغال است و در این راستا بایستی از ظرفیت‌های روستا و بهره گیری از سرمایه گذاران استفاده کرد.
معاون استاندار تهران بیان داشت: مشکل بزرگ شوراهای اسلامی استان تهران همسانی قوانین و سیاست‌های مربوطه با شوراهای اسلامی سایر استان‌ها است که نیازمند توجه ویژه به روستاهای استان تهران با توجه به گستردگی فعالیت آنان است.