خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل کارگروه مشترک حمایت مالی از تولید میان بانک صنعت و شرکت سایپا

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 02 بهمن 1398 - 16:11
مدیر عامل بانک صنعت و معدن از تشکیل کارگروه مشترک سایپا و بانک صنعت و معدن خبر داد و گفت: با تشکیل این کارگروه می توانیم تأمین مالی طرح‌های تولید را با سرعت و هماهنگی بیشتر دنبال کنیم.
سايپا،گروه،توليد،خودروسازي،تأمين،بانك،معدن،صنعت،مهري

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسین مهری در بازدید از مرکز تحقیقات و نوآوری گروه خودروسازی سایپا و امضای تفاهم‌نامه تأمین منابع مالی تولید در این گروه، افزود: از زمان انتصاب تیم مدیریتی کنونی سایپا، شاهد تحول اساسی در زمینه‌های کمی و کیفی در این گروه خودروسازی هستیم.
وی پس از بازدید از نمونه محصولات جدید سایپا در مرکز تحقیقات افزود: برنامه توسعه محصولات سایپا و پروژه عرضه هشت محصول جدید در سه سال آینده، حرکتی امیدوارکننده است و این اقدام بزرگ، علیرغم وجود محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه، با همت و تلاش جوانان نخبه ایرانی انجام شده است.
مهری ادامه داد: در حال حاضر نگاه بلندمدت برای توسعه و‌ نوآوری گروه سایپا در این مجموعه شکل گرفته و همین امر، انگیزه و عزم شبکه بانکی را برای حمایت روزافزون از این گروه افزایش می‌دهد.
وی اظهارکرد: همچنین در یکسال اخیر بیشترین همکاری با بانک صنعت و معدن در این گروه شکل گرفته و سایپا به‌عنوان یک مشتری خوش‌حساب، هیچ‌گونه بدهی معوق به این بانک ندارد.
وی با بیان اینکه مجموعه بانک صنعت و معدن درخدمت اهداف تولید در گروه خودروسازی سایپا خواهد بود، تاکید کرد: آماده‌ایم تا در پروژه‌های مربوط به تولید انبوه خودروهای جدید سایپا نقدینگی مورد نیاز را تأمین کنیم و اهداف رونق تولید را در این گروه مورد حمایت قرار دهیم.
مهری گفت: با همکاری مدیریت ارشد گروه خودروسازی سایپا، کارگروه مشترک سایپا و بانک صنعت و معدن از امروز تشکیل می‌شود تا بتوانیم تأمین مالی طرح‌های تولید را با سرعت و هماهنگی بیشتر دنبال کنیم.
گفتنی است در جریان این بازدید، تفاهم‌نامه تأمین مالی سرمایه در گردش گروه خودروسازی سایپا توسط بانک صنعت و معدن، بین دو طرف امضا شد و آنها بر تسهیل خدمات بانکی، گشایش ال‌سی و تأمین نقدینگی مورد نیاز برای تولید محصولات جدید تأکید کردند.
انتهای پیام/