خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مالیات سفر همان عوارض خروج از کشور است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 02 بهمن 1398 - 14:10
مسیحی با اشاره به ابهامات موجود در خصوص تصمیم اخیر نمایندگان مجلس درباره مالیات سفر اظهار کرد: از مسافران عازم خارج از کشور، تنها وجوهی دریافت می‌شود که پیشتر هم دریافت می‌شده است.
مالياتي،ماليات،كشور،امور،سازمان،عازم،افزوده

معاون سازمان امور مالیاتی:
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان ، به نقل از سازمان امور مالیاتی ایران، محمد مسیحی معاون سازمان امور مالیاتی با اشاره به ابهاماتی که پس از تصویب ماده ۳۳ اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده توسط مجلس مبنی بر عوارض خروج از کشور در اذهان عمومی شکل گرفته، اظهار داشت: این مالیات همان وجوهی است که از گذشته از مسافران عازم خارج از کشور مطابق ماده ۴۵ قانون مالیات بر ارزش افزوده دریافت می‎‌شود.
سازمان امور مالیاتی ایران، محمد مسیحی معاون سازمان امور مالیاتی با اشاره به ابهاماتی که پس از تصویب ماده ۳۳ اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده توسط مجلس مبنی بر عوارض خروج از کشور در اذهان عمومی شکل گرفته، اظهار داشت: این مالیات همان وجوهی است که از گذشته از مسافران عازم خارج از کشور مطابق ماده ۴۵ قانون مالیات بر ارزش افزوده دریافت می‎‌شود.
او تأکید کرد: بنابراین مصوبه‌ای که اخیرا مجلس نهایی کرده است، همان وجوهی است که مطابق روال قانونی قبل وصول می‌شد که البته معافیت‎هایی هم برای برخی اقشار از جمله دانشجویانی که برای تحصیل عازم خارج از کشور هستند، بیمارانی که جهت درمان به خارج از کشور سفر می‌کنند و همچنین مسافرانی که در اربعین حسینی عازم عراق می‌شوند، در نظر گرفته شده است.
معاون درآمد‌های مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: بدیهی است این برداشت که علاوه بر وصول وجوه قبلی بابت خروج ازکشور، مالیات جدیدی بر سفر‌های خارجی وضع شده، برداشت ناصواب و کذب است.
انتهای پیام/