خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد فرماندار بهارستان از کوتاهی برخی ادارات در اجرای طرح بازآفرینی شهری

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 02 بهمن 1398 - 14:01
فرماندار شهرستان بهارستان با انتقاد از کوتاهی برخی ادارات در اجرای اقدام مشترک بازآفرینی شهری در شهرستان گفت: 41 پروژه بازآفرینی شهری در شهرستان بهارستان به تصویب ستاد بازآفرینی شهری استان رسیده است.
بهارستان،پروژه،شهرستان،بازآفريني،مقاوم،فرسوده،مدرسه،تومان،شهري

مجتبی خانجانی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بهارستان، اظهار داشت: 106 میلیارد تومان برای 18 پروژه در نسیم شهر ، 42 میلیارد تومان برای 11 پروژه در شهر صالحیه و 44 میلیارد تومان برای 22 پروژه در شهرگلستان در مدت زمان 4 ساله تخصیص یافته است.
وی با اشاره به مشکلات کمبود مدرسه و عدم تخلیه مدارس فرسوده جهت مقاوم سازی بیان کرد: 6 مدرسه بهارستان در راستای بازآفرینی شهری در سال 98 مقاوم سازی شده است و 13 مدرسه در سال 99 برای مقاوم سازی در دستور کار قرار گرفته است.
فرماندار شهرستان بهارستان ادامه داد: استاندار تهران به شدت پیگیر بافت های ناکارآمد و فرسوده و محلات هدف بازآفرینی شهری در شهرستان های استان تهران است و شهرستان بهارستان نیز باید در راستای اجرای این طرح ملی عقب ماندگی نداشته باشد.
خانجانی سپس با انتقاد شدید از اداره راه و شهرسازی جنوب غرب تهران در عدم تکمیل ساختمان اورژانس اجتماعی شهر گلستان افزود: این پروژه با بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی با کم کاری و کوتاهی راه و شهرسازی بلاتکلیف و متوقف شده است که مقرر بود این پروژه در 22 بهمن ماه سال جاری به بهره برداری برسد.
وی همچنین بر راه اندازی دفاتر تسهیل گری توسط شهرداری های شهرستان بهارستان تاکید کرد و گفت: احیای بافت فرسوده باید در اولویت شهرداران قرار بگیرد و مردم را جهت دریافت تسهیلات بازآفرینی شهری تشویق و ترغیب کنند.
انتهای پیام/ 220/ز