خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحقیقات دیوان کیفری درباره جنایات رژیم صهیونیستی به تعویق افتاد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 02 بهمن 1398 - 11:25
هیئت قضات دیوان کیفری بین‌المللی مشکلات فنی را بهانه به تعویق انداختن روند آغاز تحقیق پیرامون جنایات جنگی رژیم صهیونیستی عنوان کردند.
درخواست،ديوان،صهيونيستي،رژيم،دادخواست

به گزارش خبرگزاری مهر، وبگاه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» می‌گوید دیوان کیفری بین المللی (ICC) درخواست آغاز تحقیقات درباره جنایات جنگی رژیم صهیونیستی را به بهانه پاره‌ای مشکلات فنی، رد کرده است.
گفتنی است پیشتر «فاتو بنسودا» دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی گفته بود مبنای معقولانه‌ای برای تحقیق در مورد جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری وجود دارد.
وی همچنین درخواست کرده بود محدودیت صفحات دادخواست به ۱۱۰ صفحه افزایش پیدا کند.
اگرچه در حالت کلی شمار صفحات دادخواست نباید بیش از ۳۰ صفحه باشد؛ هیئت متشکل از ۳ قاضی دیوان با درخواست افزایش محدودیت صفحات دادخواست موافقت کردند.
با این حال، آنها می‌گویند نمی‌توان همزمان با طرح درخواست افزایش محدودیت، دادخواستی با ۱۱۰ صفحه ثبت کرد و به همین دلیل از بنسودا خواستند مجددا درخواست خود در این زمینه را ثبت کند.
با ثبت مجدد درخواست، هیئت قضات ۱۲۰ روز برای بررسی آن وقت خواهند داشت.
این در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته از آمریکا و متحدانش خواسته بود دادستان‌ها و اعضای دیوان کیفری بین‌المللی را به دلیل تحقیق درباره جنایات جنگی این رژیم تحریم کنند.