خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۰ واحد صنعتی در زنجان تسهیلات رونق تولید دریافت کردند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 02 بهمن 1398 - 08:49
زنجان-رئیس سازمان صمت استان زنجان، گفت: تاکنون بیش از ۷۸۴ میلیارد تومان تسهیلات به ۶۰ واحد صنعتی در استان زنجان پرداخت شده است.
استان،زنجان،تسهيلات،پرداخت

ناصر فغفوری در گفتگو با خبرنگار مهر به پرداخت تسهیلات طرح رونق تولید در استان زنجان اشاره کرد و گفت: پرداخت تسهیلات رونق تولید در استان طی سال جاری بیش ار ۱۳۰ درصد رشد دارد.
وی اظهار کرد: تاکنون بیش از ۷۸۴ میلیارد تومان تسهیلات به ۶۰ واحد صنعتی در استان زنجان پرداخت شده است.
رئیس سازمان صمت استان زنجان، گفت: همکاریبانک‌های ملی و صادرات در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی در استان بسیار مطلوب بوده است.
فغفوری ابراز کرد: پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی باعث احیای واحدهای تولیدی و افزایش ظرفیت تولید می‌شود و این مهم باعث ایجاد اشتغال می‌شود.
وی افزود: طی سال جاری هیچ واحد تولیدی در استان زنجان تعطیل نشده، بلکه برخی از واحدها نیز که به دلایلی راکد مانده بود، به چرخه تولید باز گشته‌اند.
رئیس سازمان صمت استان زنجان، تصریح کرد: امروز یکی از بخش‌هایی که مهم و موثری در زمینه اشتغال دارد، بخش صنعت است و باید به سرمایه گذاری در این بخش بیشتر توجه شود.