خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احداث هتل چهار ستاره و دو مجتمع گردشگری در گلپایگان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 02 بهمن 1398 - 08:05
گلپایگان- مدیر میراث فرهنگی، صنایع درستی و گردشگری گلپایگان از احداث هتل چهار ستاره در شهر گلپایگان خبر داد و گفت: شرط رونق صنعت گردشگری و جذب گردشگران خارجی تأمین زیرساخت‌های لازم است.
گردشگري،گلپايگان،شهر،روستاي،هتل،مسافر،ستاره،ميراث،ظرفيت

مصطفی قانونی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در شهرستان گلپایگان طی دو سال گذشته هشت اقامتگاه بوم‌گردی و دو دفتر خدمات گردشگری راه‌اندازی شده است.
وی ادامه داد: موافقت نامه اصولیاحداث چهار خانه مسافر، یک هتل چهار ستاره و دو مجتمع گردشگری صادر و همچنین نخستین اقامتگاه بومگردی شهر گلشهر راه‌اندازی می‌شود.
روستای وانشان ظرفیت جشنواره گردو دارد
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلپایگان افزود: عملیات اجرای مجموعه استخر آبی و مرمت حمام تاریخی قلعه وداغ در شهر گلشهر با هدف گردشگری اجرا شده و در صورتی که شهرداری این شهر پروانه ساختمانی مجموعه استخر آبی را صادر کند سرمایه‌گذار برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی می‌شود.
وی تصریح کرد: روستای وانشان ظرفیت برگزاری جشنواره گردو را دارد که انتظار می‌رود شورا و دهیاری این روستا همکاری لازم را انجام دهند.
قانونی گفت: روستای هنده سکونت گاه قوم بختیاری است و شرط معرفی فرهنگ و آداب و رسوم این قوم برگزاری جشنواره است که همکاری شورا و دهیاری را می‌طلبد.
احداث ۵ خانه مسافر در گلپایگان
وی از احداث پنج خانه مسافر در شهر گلپایگان در قالب سفرهای ارزان خبر داد و گفت: شهرداری و دهیاری‌ها برای بازاریابی گردشگری در نمایشگاه بین المللی گردشگری غرفه ایجاد کنند.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلپایگان تأکید کرد: شرط توسعه و رونق صنعت گردشگری و جذب گردشگران خارجی تأمین زیرساخت‌های لازم است.
وی با اشاره به اینکه میراث فرهنگی استان موافقت اصولی احداث هتل چهار ستاره در گلپایگان را صادر کرد، گفت: عملیات اجرای هتل چهار ستاره گلپایگان از سوی سرمایه‌گذار در زمینی به مساحت ۱۵ هزار مترمربع و با ظرفیت پذیرش یکصد نفر در دهه مبارک فجر کلنگ زنی می‌شود.