خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساز قانون عراق برای خروج آمریکایی‌ها کوک شد

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 01 بهمن 1398 - 22:06
رئیس دولت پیشبرد امور عراق از آغاز سازوکار قانونی و اجرایی فرآیند خروج نیروهای خارجی از این کشور خبر داد.
عراق،نيروهاي،اخراج،پارلمان،خارجي

به گزارش مشرق، «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر عراق روز سه‌شنبه گفت سازوکار قانونی و اجرایی فرآیند خروج نیروهای خارجی از این کشور شروع شده است.
نخست‌وزیر عراق که پس از اعلام استعفا، رئیس دولت پشبرد امور شده است، درباره شلیک دیشب چند راکت به اطراف سفارت آمریکا در بغداد، گفت: «شلیک موشک‌های کاتیوشا به سفارت آمریکا، امری غیر قابل قبول است».
وی افزود: «بستن جاده‌ها و خیابان‌ها و مدارس هیچ ارتباطی به مساله تظاهرات مسالمت آمیز عراق ندارد».
وی در ادامه با اشاره به مصوبه پارلمان عراق درباره اخراج نیروهای آمریکایی گفت که «پارلمان عراق به طرح اخراج نیروهای خارجی از این کشور رای داد و ما رایزنی‌ها برای اجرای آن را آغاز کرده‌ایم».
پارلمان عراق دو روز پس از اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن شهید حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس و همراهانشان، طرح اخراج نیروهای خارجی از عراق را تصویب کردند.