خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست مدیران فدراسیون دوومیدانی با ورزشکاران شانسِ کسب سهمیه المپیک

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 01 بهمن 1398 - 19:36
ساختمان فدراسیون دوومیدانی امروز میزبان جلسه مسئولان این فدراسیون با مربیان و ورزشکارانی بود که شانس کسب سهمیه المپیک 2020 را دارند.
فدراسيون،دووميداني،المپيك،كسب،حضور،مرادي،ورزشكاران،مربي،قرار ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون دوومیدانی، جلسه هماهنگی برنامه‌ریزی ورزشکاران دوومیدانی برای کسب سهمیه المپیک 2020، با حضور پژمان معتمدی سرپرست دبیری و مرتضی غلامی، خزانه‌دار و عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون، ایوب دادروان (مربی)، جواد کریمی (مربی)، مهدی پیرجهان و محمدجعفر مرادی، بعداز ظهر امروز (سه‌شنبه) در ساختمان فدراسیون دوومیدانی برگزار شد.
در این نشست ابتدا معتمدی ضمن آرزوی موفقیت برای ورزشکاران دوومیدانی ایران در مدت زمان باقیمانده تا بازی‌های المپیک، حمایت فدراسیون را با توجه به وضعیت کنونی ورزشکارانِ دارای شانس کسب سهیمه المپیک اعلام کرد و اظهار داشت: فدراسیون دوومیدانی در این برهه زمانی، پذیرای قهرمانانی است که برای کسب سهیمه بازی‌های المپیک مصمم هستند.
من و عرب سرپرست محترم فدراسیون، برنامه‌ریزی برای هماهنگی برنامه‌های ورزشکاران شانسِ کسب سهمیه و قهرمانانی که شایستگی حضور در این رویداد مهم را دارند، در اولویت همه امور فدراسیون قرار داده‌ایم.
وی ادامه داد: ما با آغوش باز پذیرای دغدغه‌های شما قهرمانان هستیم و امیدواریم با همدلی و همت و پشتکار، به همه اهداف پیش رو جامه عمل بپوشانیم.
بی‌تردید حضور شما قهرمانان در مهم‌ترین رویداد ورزشی جهان که بازی‌های المپیک است، برای میهن عزیزمان باعث سربلندی و افتخار است.
ما نیز قصد داریم در کنار شما در رسیدن به موفقیت‌های پیش رو سهیم باشیم و یقیناً از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
در ادامه مهدی پیرجهان رکورددار دوی 400 متر بامانع ایران و ایوب دادروان، به ارائه برنامه‌های اردویی خود تا پایان سال جاری پرداختند و پس از تبادل نظر مقرر شد اردوی تدارکاتی پیرجهان به همراه دادروان، از فردا 2 بهمن ماه تا پایان سال در جزیره کیش پیگیری شود.
همچنین قرار شد برنامه‌ریزی حضور پیرجهان در مسابقات بین‌المللی سال جاری در فضای باز نیز در دستور کار قرار گیرد.
همچنین در خصوص برنامه‌ریزی برای آغاز تمرینات محمدجعفر مرادی، رکورددار دو ماراتن ایران و همکاری با مربی او گفت‌وگو انجام گرفت و مقرر شد پس از تعیین نهایی محل اردوی مرادی، برای تمریناتش و همچنین برآورد هزینه‌های مربوطه، اقدامات لازم درخصوص اعزام وی صورت گیرد.
انتهای پیام/