خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

1730 نفر از زندانیان قم، آموزش اشتغال را سپری کرده‎اند

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 01 بهمن 1398 - 18:48
مدیرکل امور زندان‌های استان قم گفت: تاکنون 1730 نفر از زندانیان قم، آموزش اشتغال را سپری کرده‎اند که در این میان 780 نفر مشغول به کارند.
قم،زندانيان،استان،آموزش،اشتغال،مديركل

ایسنا/قم مدیرکل امور زندان‌های استان قم گفت: تاکنون 1730 نفر از زندانیان قم، آموزش اشتغال را سپری کرده‎اند که در این میان 780 نفر مشغول به کارند.
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید علی تهامی در آیین تکریم و معارفه مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم در خانه معلم عنوان کرد: بیکاری معضلی بزرگ است و باید با حرکت‌های جهادی در رفع بیکاری و مقابله با آسیب‌ها تلاش کرد.
مدیرکل امور زندان‌های استان قم افزود: سازمان فنی و حرفه‌ای استان قم، قدم‌های بزرگ و جهادی در آموزش مهارت‌ها و حرفه‌آموزی به زندانیان برداشته است و تعداد زیادی از زندانیان به وسیله آموزش‌های لازم یا به اشتغال رسیده‌اند و یا در صف اشتغال‌اند.
وی بیان کرد: اشتغال در زندان موجب می‌شود افراد به سطحی از درآمد دست پیدا کنند و بعد از رهایی از زندان با توجه به حرفه و فنی که آموخته‌اند کمتر به سمت و سوی جرائم کشیده شوند.
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین تهامی خاطرنشان کرد: تاکنون 1730 نفر از زندانیان قم، آموزش اشتغال را سپری کرده‎اند که در این میان 780 نفر مشغول به کارند.
وی تصریح کرد: عملکرد اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم در زندان‌ها بسیار موفق است و یک هزار و 50 نفردربند انتظار منتظر فراهم شدن شرایط مناسب برای اشتغال‌ هستند.
مدیرکل امور زندان‌های استان قم عنوان کرد: از جمله بهترین ابزار اصلاح، تربیت و بازگشت شرافتمندانه به جامعه، اشتغال زندانیان است و با ارائه آموزش های مهارتی به زندانیان می‌توان بازگشت به زندان را کاهش داد.
وی گفت: مساله اشتغال‌زایی زندانیان به‌صورت جدی در استان قم در حال پیگیری بوده و کارفرمایان بعد از آزادی زندانیان از آن‌ها حمایت‌های لازم را انجام می‌دهند.
انتهای پیام